Comentariile membrilor:

+ santiago
mihai amaradia
[26.Jul.16 10:05]
mi-a placut cartea pt debut a laurei catalina dragomir. felicitarile mele tuturor participantilor

+ O sărbătoare a Poeziei.
Adrian Suciu
[26.Jul.16 16:29]
Va fi, ca în fiecare an, o sărbătoare a Poeziei.

+ +In numele poeziei
Voicu Tudor
[26.Jul.16 16:59]
Un festival in numele poeziei, asa cum nu stiu cate mai sunt azi. Am fost acolo, am vazut, am trait, si stiu ce spun. Felicitari!!

+ Acolo am început
Daniel Dăian
[27.Jul.16 12:50]
să văd și prin alți ochi. Locul și momentul debutului meu ca să o zic direct. Acum ceva ani. Un loc unde fasoanele elitiste și mofturile nu există. Doar poezie până în măduva sângelui. Salut noblețea acestor oameni care aduc frumosul atât de aproape încât aproape l-ai putea atinge.

+ festinul cuvântului
Valeriu D.G. Barbu
[27.Jul.16 13:19]
unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, din păcate, așa cum sunt mai toate lucrurile, nici anul ăsta nu am noroc să fiu acolo
salut cei care fac posibil acest festin al cuvântului
lâna de aur a poeziei va fi la Sibiu

+ Super-festival
George Asztalos
[28.Jul.16 13:43]
Vara asta se va muta capitala poeziei române la Sibiu, oricum avem și președinte sibian drept urmare va fi un eveniment de excepție la care voi fi prezent cu noul meu volum de versuri ”mi se ulise” - Ed. Grinta, iulie, 2016. Succes tuturor participanților!

+ Artgothica
Irina Lazar
[31.Jul.16 22:27]
Am avut onoarea ca anul acesta să mă număr printre nominalizații la premiile Festivalului Artgothica și chiar am plecat cu un premiu- Premiul Editurii Grinta pentru manuscris. Pot spune acum, după ce s-a încheiat, că au fost zile pline de culoare și de surprize, poezie, muzică bună, prezentări de carte și oameni talentați. Nu mai vorbesc de atmosfera Sibiului care pur și simplu e o vrajă. Festivalul Artgothica înseamnă siceritate, autentic, spontan și original în poezie. O poezie vie.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !