Comentariile membrilor:

 =  pentru promovare
Dorina Șișu
[20.Jun.16 13:10]
vă mulțumesc! așa poate ajunge să fie citit și de „vinovați”.
vreo două persoane mi-ai zis cam așa: „ești nebună? cum dracu ai scris asta în condițiile în care tot tu ești organizatorul?hello!!!” ei și? tocmai pentru aia, că vreau să se înțeleagă transparența și corectitudinea unei fapte care se face din drag, dragoste, dăruire etc chiar dacă mulți se vor ofusca, dar oameni buni, nu trebuie să acceptăm chiar totul de la viață.

+ Polemică
Ana Urma
[20.Jun.16 14:24]
Citind articolul am aflat de concurs, aflând de concurs am citit poezie, poezie bună. Felicitări! pentru implicare, organizare, deliberare dar și dăruire; binevennită polemica dezvăluindu-ne și fața nevăzută a unu concurs.

 =  Ana
Dorina Șișu
[20.Jun.16 21:23]
mulțumesc de stea și de gând, dar mai ales mă bucur de faptul că ai citit și poezie bună la Peregrinări.

cele bune,
D

 =  prostul are dreptul la opinie?
Nicolae Diaconescu
[22.Jun.16 04:32]
Concursurile!!!
Să mă refer mai întâi la muzică! Organizatorii devin mici dumnezei. Îl asculți pe concurent, cântă fals ca porcul și ajunge în finală! Scopul concursului este de a promova un anumit concurent. Se știe câștigătorul înainte de înscrierea concurenților. Se vorbea în târg că eventualul câștigător nu vede un ban, premiul se înparte între jumătate plus unul dintre membrii juriului!!! Așa se vorbea despre concursul Enescu!!!
Concursuri literare!
N-am pretenții, de niciun fel, dar am vrut un dialog cu acela care m-a notat la textul "M-am enervat" cu nota 2,83 sau 1,83, nu-mi amintesc, transparență am vrut și mi s-a pus pumnul în gură, n-ai citit regulamentul? Am fost dezamăgit de reacție, nu de notă!

Tocmai când scriam această opinie la televizor se transmitea o reclamă Brâncuși e al tău, donează, etc.!!!
Cum să donez dacă percep negocierea care s-a făcut pentru acceptarea sumei de 11 milioane de Euro ca o mare țeapă? Dacă valorează atât Cumințenia Pământului, Guvernul să-și asume negocierea și să plătească suma! Într-o discuție cu o distinsă doamnă sculptoriță, aceasta s-a arătat revoltată, cum poți să gândești așa, sculptura valorează 50 de milioane de Euro și dacă nu se va plăti suma va fi scoasă ilegal din țară, ca Domnișoara Pogany, sau ca Narcis, etc. Din păcate nu m-au convins patriarhul, domnul Pleșu, Alexandru Tomescu și nici pledoaria fostului ministru al culturii sau intervenția altora!! Nu contest valoarea patrimonială, de patrimoniu, tezaur al operelor lui Brâncuși, contest negocierea. Stimați guvernanți, dacă nu se va strânge suma de 6 milioane de Euro din partea românilor, (că or mai fi și alți proști ca mine), suma de 5 milioane de Euro investiți-o în casa memorială de la Hobița.
Aceasta e opinia uni prost, așa a carecterizat distinsa doamnă sculptoriță, prietenă bună, părerea mea!!! Ee cea mai mare prostie, propietarul a cerut doar 21 milioane de Euro și a acceptat în cele din urmă 11 milioane de Euro, e un om generos. E vorba de brand, de cotarea internațională, etc., etc.

Nu-mi fac iluzii, micii Dumnezei au întotdeauna dreptate!

 =  Impresie
Oancea Sorin
[22.Jun.16 10:07]
poate cã se aratã în întâmplãrile relatate cât s-a accentuat asprimea de fond interumanã.
sã respecți regulamentul înseamnã sã-ți identifici publicul deși din text nu am priceput ce a insultat-o pe autoare.
poate cã sinceritatea din acest articol va produce ecouri în virtual, ar merita.

 =  d-le Diaconescu
Eugenia Reiter
[22.Jun.16 10:16]
am dreptul la replică, nu?
pentru ca bateți câmpii cu grație, ca să nu zic altceva.

"N-am pretenții, de niciun fel, dar am vrut un dialog cu acela care m-a notat la textul "M-am enervat" cu nota 2,83 sau 1,83, nu-mi amintesc, transparență am vrut și mi s-a pus pumnul în gură, n-ai citit regulamentul? Am fost dezamăgit de reacție, nu de notă!"

păi tocmai despre asta acest lucru este vorba în articolul de mai sus: despre cei care participă la concursuri legați la ochi, fără să citească regulamentul de participare.

ori dvs. tocmai asta ați făcut. ați participat și apoi vă revoltați în legătură cu regulamentul.

stimate, nu v-am pus pumnul în gură, v-am explicat că acelea sunt regulile concursului organizat de mine și că trebuia să le citiți înainte de a participa.
greu de înțeles?

cu alte cuvinte, vă încadrați fix în tagma celor criticați în articolul de mai sus.

cam atât

 =  prostul are dreptul la orice
Dorina Șișu
[22.Jun.16 13:05]
stimate domnule N. Diaconescu,
ați început comentariul cam pe lângă subiect, dar nu-i nimic, că eu v-am priceput. nu spun ce-am priceput. și domnia voastră ați înțeles ce-ați voit, nu ce-am spus în articol.
am observat că oamenii tind să-și facă dreptate cu nedreptatea, apăi asta-i fix problema lor, iar pe mine nu mă interesează alte concursuri ori regulamente, dar să spuneți domle că „...micii Dumnezei au întotdeauna dreptate!” îi cam mult. ăia care fac asemenea concursuri literare, numai ei știu ce greu e. păi nu mă plâng și nici nu mă justific, numa' că am simțit gândul aista fix acum dându-vă târcoale.
prin urmare, cu părere de rău, oricâte exemple aș da acilea, omu' tot pe-a lui o ține. păi să o țină.
orice om are dreptul la replică, că e prost ori ba asta contează mai deloc, important e să respectăm munca altuia și să-i răspundem cu respect că nu doare.
cele bune, cu același respect de dinainte! D.

 =  răspuns pentru domnul Oancea Sorin
Dorina Șișu
[22.Jun.16 13:13]
bună ziua!
ce m-a insultat? sunt sigură că ați înțeles perfect, dar vă răspund scurt: timpul pe care l-am petrecut citind poezii scrise prost, texte necorectate, fraze aberante. am fost insultată pentru că am simțit batjocură din partea unora trimițând scrieri, considerându-le poezii. nu era o glumă. da, oamenii, unii, se cred poeți, dar nimeni nu le spune ce e corect și ce nu e corect.
toată stima mea,
D

 =  mulțumind pentru seriozitate
Oancea Sorin
[22.Jun.16 14:44]
plecăciune și respect, întrebarea mea deși ar putea fi în sine luatã drept insultã s-a nãscut din dorința de rigoare în ceea ce privește a concura în poezie...
stimă pentru astfel de inițiative atât timp cât sunt bine organizate.
ïntr-un mediu destul de trivializat limbajul poetic devine un revelator, se modificã în tensiune și expresie.
cu stimã doamnã Șisu

 =  *
ungureanu dorina
[22.Jun.16 16:02]
Eu gasesc in acest articol: naturalete, sinceritate si un simt al umorului acut dezvoltat. Ofer o stea sub forma de suflet, pentru o alta sunt prea mica.

 =  Prețuire
Mihaela Rascu
[22.Jun.16 16:12]
Nu pot decât să fiu de acord cu majoritatea aspectelor acestui material, întrucât cu aceleași probleme ne-am întâlnit și la concursul de creație artistică pentru Trofeul "Aripi de primăvară". Și... felicitări tuturor organizatorilor care, întâmpinând mereu și mereu aceleași probleme, încă mai găsesc resurse să ofere cadrul necesar desfășurării unor astfel de evenimente, atât de necesare în peisajul cultural românesc.

 =  pentru că ați avut timp și plăcere
Dorina Șișu
[23.Jun.16 13:49]
vă mulțumesc pentru gânduri, Dorina, Mihaela, domnule Oancea! să vă fie ziua senină și fericită!
cu adânc respect,
D
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !