Comentariile membrilor:

+ Mulțumiri
Gârda Petru Ioan
[26.May.16 07:33]
Mulțumesc autorului că a făcut efortul de a culege tot ce are mai bun pentru a ne oferi o carte plăcută la citit.
Mulțumesc lui Nae pentru că, descărcând-o aici pe toată, nu mai trebuie să fac efortul de a o cumpăra. :)
Cu regretul că nu pot fi prezent la lansare, însteluțez evenimentul, cu convingerea deplină că merită: argumentele le-aadus Nae și sunt de acord cu el.
Tipo: repercursiuni

+ Un eveniment ce ne bucură
Ion Diviza
[26.May.16 11:25]
Da, un eveniment remarcabil pentru epigramiști și nu numai, un semnal editorial binevenit, o prefață adusă bine din condei, pertinentă, în cunoștință de cauză, la obiect, cu umor, așa cum ne-a obișnuit reputatul umorist Nae Bunduri. Mulțumesc și eu pentru ocazia de a lua cunoștință „ad-hoc” de întregul volum de epigrame ale distinsului confrate Valentin David. Felicitări și baftă la lansare!

+ Cu aceeași bucurie...
Rodean Stefan-Cornel
[26.May.16 11:54]
...primesc și eu vestea lansării unui volum semnat Valentin David, pe care l-am apreciat ca talentat în epigramă de când l-am cunocut. Am citit atent prezentarea făcută de Nae Bunduri care mi-a plăcut mult, pentru că este foarte la obiect, dovedește multă competență în domeniu și surprinde esențialul din carte și din calitatea de epigramist a autorului. Cartea o voi citi atent când voi intra în posesia ei. Deocamdată, doar am "răsfoit" documentul postat aici (probabil este vorba de copierea fișierului word cu epigramele care au stat la baza alcătuirii volumului) și remarc faptul că ideea centrală a cărții reflectată în titlu se regăsește și în denumirile capitolelor, ceea ce este un lucru interesant (deși am unele mici nelămuriri, pe care le voi clarifica, desigur, pe parcurs).
Mulțumesc pentru invitație! Dacă nu va interveni ceva foarte grav în sănătatea mea, sau altă problemă foarte, foarte importantă în familie, voi face un drum până la Orăștie, pentru a participa la eveniment.
Nae, poate nu aș fi spus acum, dar dacă tot intri să corectezi "repercursiuni", potrivit observației lui Nelu Gârda, te rog corectează și "membrii ai UER" (corect este "membri ai UER").
Felicitări pentru cronica de mai sus, succes autorului cărții!
Cornel

 =  Mulțumesc
nicolae bunduri
[26.May.16 14:10]
...eu și mai ales autorul, Valentin DAVID, pentru vizită. Am corectat ceea ce era de corectat.

 =  Mulțumim
nicolae bunduri
[26.May.16 14:26]
editorului pentru steluța roșie și confraților pentru cele galbene. Hai, mai băgați!

 =  Mulțumiri multiple
David Valentin
[26.May.16 23:09]


Mulțumesc tuturor confraților (mai mari) in ale epigramei pentru frumoasele cuvinte si mai ales domnului Nicolae Bunduri pentru amabilitatea de a face o atentă si pertinentă radiografie a primului meu volum de epigramă.
Volumul conține 300 de epigrame luate in ordine cronologică și nu selectate dupa valoarea intrinsecă. Mi le asum pe toate cu plusuri si minusuri.
Cartea este de fapt o metaforă, având ca leitmotiv tema lui Don Quijote, in care ne regăsim fiecare, în lupta zilnică cu morile de vânt.
Vă asigur că aceste cuvinte frumoase nu mă vor face să mă culc pe lauri ci voi încerca si mai departe sa-mi perfectionez stilul, însușundu-mi în mod creator observațiile celor mai rutinați.
Rămân mai departe un "agonist", chiar și în exil și sper sa recidivez foarte curând.
Încă o dată mulțumiri tuturor și vă astept cu plăcere la eveniment !

 =  Călare pe Rosinanta
Chitul Grigore
[28.May.16 08:44]
La lansarea volumului “Șarjele unui don Quijote”

Acestei cărți eu nu-i dau note,
Apreciindu-i importanța,
Căci îi admir pe Don Quijote
Și pe lucidul... Sancho Panza!

Felicitări talentatului autor, Valentin David, pentru frumoasa realizare și maestrului Nae Bunduri pentru inspirata sa prezentare! Acord și eu o stea, pentru a marca volumul de debut al confratelui nostru epigramist și ca semn de încurajare pentru viitoarele volume, care cu siguranta vor veni și îi vor confirma evoluția foarte bună de până acum.

+ Am uitat
Chitul Grigore
[28.May.16 08:47]
... steaua cuvenită.

+ Don Quijote sau Sancho Panza ?
Dan Norea
[28.May.16 11:11]
Am primit cartea acum două zile, cu un autograf din partea autorului, acordat la o bere. Mi-a plăcut din prima și berea și aspectul grafic al volumului. Ulterior mi-a plăcut și conținutul. Chiar și prefața. :)

Știind că epigramiștii nu prea își vând volumele, Nae Bunduri a hotărât să elimine cuvântul "prea". Luați, fraților, toată cartea, că e gratis!

Și o epigramă, rezultată în urma întâlnirii.

Cu autorul, o-ntâlnire scurtă
La un local celebru din Constanța
Mă face să mă-ntreb, privind la burtă:
E Don Quijote sau e Sancho Panza?


 =  Rectificare
Dan Norea
[28.May.16 11:16]
Mi-au plăcut din prima și berea și aspectul grafic al volumului.

 =  Dan Norea-Rețeta succesului
David Valentin
[30.May.16 17:48]
Cum ai experiență mult mai mare,
Am reținut și-aprob a ta părere:
Să am succes la public, la lansare,
Să atașez la carte și o bere!

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !