Comentariile membrilor:

+ două poete
Ottilia Ardeleanu
[25.Mar.16 22:40]
care merită atenție. titlul articolului este foarte elegant. cred în puterea de expresie feminină, cred în valoarea artistică a fiecăreia dintre cele două femei-poete prezentate de dumneavoastră.
mă bucur de lectura acestui articol.

+ Tudor Cristea -un critic atent pe directiile spatiale si temporale ale poeziei
Nache Mamier Angela
[29.Mar.16 14:19]
De la titlu încolo ,sunt captivata si surprinsa placut caci nu îndrazneam sa cred ca poetul si criticul Tudor Cristea atât de solicitat ,îsi va gasi timp de scris o cronica la aceasta antologie,(incompleta),dupa cum bine a remarcat în acest cuprins,care a deschis cu generozitate portile unor interpretari minutioase ,pe care orice autor si le-ar dori ... Inaintea Anei Blandiana,versurile contestatare ,mi-au aparut în presa si apoi in vol.Miraculum,editat la Dacia în 1982 .prin concurs câstigat în 1980(cartea va apare doar dupa doi ani !!!),în acelasi an cu Octavian Soviany,Miruna Runcan etc ...). Cronica aparuta în tandem cu poeta si prietena Ioana Geacar ,este o punte emotionala ,care ma copleseste ,si ascoiindu-ne mi se pare elegant si inspirat ,ccai avem destule puncte în comun,fiind o poeta de exceptie ,preocupata de aceleasi cautari estetice ori morale. Merci Tudor Cristea pentru puritatea dgestului de a descifra (cu o sensibilitate de exceptie) în volumele noastre ,"comuncabilul si incomunicabilul",tentatia fugitiva de a se identifica cu poezia în TIMP ...

+ desene pe suflet...
Teodor Dume
[29.Mar.16 18:36]
sigur că da, doi oameni deosebiți (Nache Mamier Angela și Ioana Geacăr)sub lupa domnului Tudor Cristea nu pot fi decât voci tămăduitoare de suflet.Am citit și citesc (mă bucur că am avut și am acest porivilegiu) multe teste semnate de distinsele doamne și colege. Mereu am zăbovit în cuvântul scris și o voi face cu mare drag. felicitări, amândurora!

Mulțumiri și domnului Cristea pentru eleganța gestului!

cu sinceritate,
t. dume,

+ felicitari!
Mihaela Merchez
[30.Mar.16 00:03]
e minunat ca se pot cunoaste atatea detalii despre doamnele carora le-am citit text dupa text aici, pe site.felicitari pentru acest minunat gest. iar daca si eu am fost o tinta a acestul articol, iata, am fost atinsa cu adevarat..

 =  Mihaela Merchez,Teodor Dume :Grand merci :)
Nache Mamier Angela
[30.Mar.16 10:45]
Teodor Dume,merci pentru comentraiul punctat de binecunoscutul dvs.bun simt si colegialitate ,poetice

Mihaela ,merci pentru lectura acestei cronici scrisa cu profesionalism ,despre doua autoare prietene, aflate pe aceeasi punte a cautarilor de sine

 =  ottilia a.-merci
Nache Mamier Angela
[31.Mar.16 11:41]
scuze Ottilia,merci pentru trecere,noi suntem în dialog si pe aceeasi lungime de unde ,dintotdeauna.;succes
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !