Comentariile membrilor:

+ felicitări, Tudor!
Claudia Minela Petre
[29.Nov.15 11:04]
graba
,,o critică deșănțată aspura* propriei existențe”
typo
,,a depersonalizării prin trcerea* sensului”
nu pui niciodată virgulă înainte și după ,,sau/iar”

ai punctat cu succes estetica poeziei lui AS - transparența mesajului, jocul de cuvinte tipic ,,profetului”. condeiul sigur, gama variată de formule gnomice asociate cu experiența unei vieți trăite la intensitate maximă, fac din poezia lui AS, de o coloratură tematică diversă, un colaj de poeme demn de invidiat.
această recenzie este punctul de pornire în arta de a scrie despre frumusețea cuvântului liră pe care putini dintre poeții contemporani reușesc să o redea cu măiestrie, fără a plictisi.
Tudor, te felicit! nu te opri în a scrie despre lecturile speciale care-ți trec prin suflet, impresionându-te. o faci profi... :)recenzia este specială pentru că maniera în care a fost scrisă vine din perspectiva poetului apoi a cititorului de poezie. asta este evident și de admirat.
luminez articolul pentru complexitatea artei de a scrie despre poezia vie.
mai aștept și alte asemenea articole. succes!
felicitări, AS!

 =  Frumos scris
Adrian Suciu
[08.Dec.15 18:40]
Frumos scris! Dacă nu era despre cartea mea, dădeam și eu o steluță. Oricum, dacă nu era despre cartea mea, primeai mult mai multe steluțe. :)

+ nu de alta
Valeriu D.G. Barbu
[08.Dec.15 20:36]
Nu știu cum să denumesc fanii lui Suciu... de exemplu celor ai lui Sorescu le zic soreștieni... dar observ că Tudor a citit cartea cu inima,o prezentare succintă, esențializată... Cartea a ajuns și la Roma, s-a citit din ea și la cenaclul de aici și spun îndreptățit de lectura ei că își merită atenția și cu cât devine mai profet Suciu, cu atât este mai popular departelui conform zicerii că nimeni nu-i profet în țara lui...
Încă un opaiț, pentru Tudor Voicu mai mult, fiindcă așa ar trebui, când cetim o carte bună să spunem și altora, să meargă vorba, nu de alta

+ ...
Silvia Bitere
[09.Dec.15 10:29]
O recenzie făcută cu sinceritatea cunoașterii celuilalt poet și a recunoașterii celuilalt poet de a face parte din neamul poeticesc de bună calitate. O scriere cum am mai spus, sinceră. Când sinceritatea poetului devine act creator scris, verba volant scripta manent se vede la Tudor Voicu.
Felicitări!

+ felicitări!
Vasile Mihalache
[09.Dec.15 17:30]
Versurile expuse îl bine-reprezintă pe Adrian Suciu, de a cărui poesie sunt cu totul amorezat. Felicitări cronicarului și poetului!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !