Comentariile membrilor:

+ Frumoase amintiri!...
ioan toderascu
[24.Jul.15 08:43]
În sfârșit, ni se înfățișează și cronica festivalului de la Craiova! O fotocronică, de fapt, deoarece Vali Slavu nu face economie de fotografii și inserează, printre rânduri, multe imagini grăitoare surprinse pe durata festivalului craiovean, care ne devine tot mai drag, de la o ediție la alta. Și cum să nu fie așa, din moment ce toți invitații primesc premii și cadouri destul de consistente, grație unui om generos și dedicat așa cum este domnul Petre Gigea Gorun, președintele Cenaclului Epigramiștilor Olteni. Au fost două zile superbe, cu vreme frumoasă, activități plăcute și interesante, voie bună și multe șarje epigramatice, care au stârnit hazul tuturor.
Vali, vin cu o steluță să luminez această fotocronică, dar și cu o promisiune: nu voi mai face poze de grup de acum înainte, deoarece eu nu mai apar în poză, așa cum se poate observa în cele două poze postate de tine, mai sus. Am zis!

 =  Post festum...
Laurentiu Ghita
[24.Jul.15 09:50]
Faină cronică, merită o steluță, dar ți-o dau după ce corectezi ultimul vers la epigrama mea premiată: „Când nu ai nimica, nici dragoste nu-i”!
Poți să faci și un variantă scurtă, pe maximum 2 pagini, sau bag eu satârul, pentru EPIGRAMA?

+ O cronică bine făcută
Dan Norea
[24.Jul.15 13:54]
Așa cum spuneam într-un alt comentariu, voi da totdeauna o steluță pentru o cronică bine făcută. Iar cea de față are suficiente elemente: fotografii, text (și multă muncă ascunsă) care să spună totul despre clasamente, desfășurarea și atmosferă.
Vali, felicitări!

Todo, nu te-ai uitat bine la fotografii: EU le-am făcut pe toate!
 =  Așadar, nu lipsesc doar eu...
ioan toderascu
[24.Jul.15 14:52]
Dane, felicitări pentru poze și mă bucur că ai fost solidar cu mine! Probabil, atunci făceam și eu poze, când făceai tu, așa că ambii suntem lipsă la apel. Riscul meseriei, deh!

+ Și de la mine.
Laurentiu Ghita
[24.Jul.15 16:17]
Eee, acuma da!!

+ Multă energie
Liviu-Ioan Muresan
[24.Jul.15 17:34]
la epigramiști. Cred că fac turul țării de două ori pe an. Dovadă că umorul face toți banii. Felicitări! Un articol consistent.

 =  Mulțumiri!
Vali Slavu
[25.Jul.15 16:34]
Vă mulțumesc tuturor pentru aprecieri!
Laurențiu, mâine îți voi trimite cele două cronici promise.

 =  Acuma văd...
Gârda Petru Ioan
[02.Aug.15 10:15]
Promisesem o stea, dar n-o mai dau. O fi o cronică de 5 stele, dar eu n-am primit decât una pe ultima mea cronică... :)
Dar mulțumesc și eu pentru ampla prezentare, pentru imagini, umor și pentru prietenia care ne leagă, de ce nu? Decât să ne lege cei pe care-i criticăm...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !