Comentariile membrilor:

 =  firesc si discret
Bodea Diana Mihaela
[01.Apr.15 00:03]
Superb poemul. Totul e frumos, de la inceput pana la sfarsit. Apreciez simetria si sinceritatea, sensibilitatea cu care ai surprins starile si reactiile, fara sa fie totusi obositoare sau prea evidente. Felicitari!

 =  ...
Cristina-Monica Moldoveanu
[01.Apr.15 00:51]
mulțumesc pentru lectură Diana, este o poezie mai domoală

 =  ***
Petru Dincă
[01.Apr.15 23:52]
Mie, poezia aceasta mi se pare excepțională. E atâta profunzime tragică în ea, cum n-am întâlnit decât la Eminescu, Bacovia, Dostoievski și Rebreanu. Răzbate mai ales ideea că viața e nedreaptă, iar lumea, superficială și plină de prejudecăți. Și totul e spus atât de simplu, atât de sugestiv, atât de frumos.

E una dintre cele mai frumoase poezii pe care le-am citit pe acest site. Nu pare să fie prea apreciată, pentru că nu e în ton cu moda poetică efemeră, după care se dau în vânt mulți pe aici. Dar moda, ca toate modele, trece, și ce e valoros rămâne.

 =  ...
Cristina-Monica Moldoveanu
[02.Apr.15 00:32]
mulțumesc mult Petre. Mie poezia aceasta îmi e dragă din punct de vedere al sentimentului exprimat. Poate că are unele cusururi, dar sentimentul rămâne.

 =  Sigur ca e de exceptie
Victor Țarină
[10.Dec.18 14:27]
Sigur ca poezia e de exceptie, dar editorii sunt pusi in dificultate pentru ca tot ce ai publicat in ultima vreme sunt poezii de reco! Esti foarte prolifica. Felicitari!

 =  ...
Cristina-Monica Moldoveanu
[02.Apr.15 17:45]
mulțumesc Victor pentru popasul de lectură, dar cred că exagerezi când spui că am avut multe poezii de reco :)

+ revin
Victor Țarină
[10.Dec.18 14:27]
Se spune ca dupa cum ne va fi credinta, asa ne vor fi si puterile si binecuvantarile. Dar cine crede ca are mai multa credinta decat bobul de mustar?" nici tu nici eu". Poate doar femeia tacuta din convoiul mortuar sau barbatul care nu si-a pierdut dragostea si speranta nici cand urgiile vietii i-au rapit copilul. Dar" noi nu" putem spera ca vom fi asemeni bobului de mustar. Cel putin nu inca."Dar cine stie ce va iesi din cutia de jucarii stricate?"-Bine plasata linia de tramvai linga cele noua farmacii.Dar revin la "Cumintenia pamintului" si
il citez pe Nichita"Daca poetul s-ar descuraja frunzele ar cadea din copaci... etc...Dau o steluta pentru iubire, dragoste si speranta!

 =  Err
Victor Țarină
[10.Dec.18 14:27]
Dau 0 steluta pt credinta , dragoste, speranta!

 =  ...
Cristina-Monica Moldoveanu
[03.Apr.15 06:59]
Victor, mulțumesc pentru 0 sau o :) steluță.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !