Comentariile membrilor:

 =  Câți nu s-au ajuns ...
Viorel Darie
[12.Feb.15 08:48]

Câți nu s-au ajuns oameni de seamă pe vremurile acelea prin scrisul frumos, ordonat, caligrafic. Era o raritate, o minune între oameni adunați la un loc. Promovarea era sigură. În ultimii ani, rolul celor cu scrisul frumos a degenerat, caligrafii nu mai au trecere. Vedem doar mânuiri de prestidigator cu degete pe tablete sau iPhon-uri. Ce caligrafie ?!

Text savuros, reînprospător, aducător aminte de detalii din vremuri apuse, când se făcea armata obligatoriu. Dar, se pare că reintrăm din nou in acele vremuri, cu vecinii noștri de la Nord. Doamne apără-ne și ajută.

Cu stimă

Viorel Darie

 =  Oricum,
nicolae tomescu
[12.Feb.15 16:27]
o să-l mai însoțesc pe Nuțu prin anii tinereții lui și poate chiar al maturității depline, așa cum am făcut-o și prin copilăria lui.
Să vă audă Domnul.
Să ne apere și să ne ajute!

Cu aceeaș stimă

 =  textul e proaspăt
Miclăuș Silvestru
[12.Feb.15 18:22]
postat. Mi-a împrospătat și mie memoria, aducându-mi clipele trecute în prezent. Frumos scris, descris. Probabil urmează un episod cu pregătirea și aruncarea grenadelor... de mână. Furierii erau scutiți de unele "eforturi" soldățești, însă la trageri era nevoie să participe și ei. Calificativele erau "monitorate". Mult succes!

 =  Re: texul e proaspăt
nicolae tomescu
[12.Feb.15 21:35]
Acțiunea se petrece demult spre sfârșitul anilor 50 ai secolului trecut. De atunci, încet dar sigur, situația din armată s-a mai îmbunătățit, mai ales după 1989. Nu mai vorbesc de zilele noastre. Subiectul poate fi discutat dar nu e cazul aici.
Privind retrospectiv au fost și zile frumoase pentru că ele erau ale tinereții.

Mulțumesc pentru atenția ce o acordați acestor texte cum ați făcut-o, în câteva rânduri, și în cazul lungului Spre necunoscut

 =  sigur,
Miclăuș Silvestru
[13.Feb.15 08:35]
fiecare caută plăcerea acolo unde crede că o și găsește. Fie că plăcerea este găsită sau negăsită, nu întotdeauna survine mărturisirea... În cazul meu, mărturisirea... este rară, nu pentru că nu aș găsi plăcerea, ci datorită împrejurărilor de actualitate în care mă scald. De bună seamă, vă lecturez cu multă plăcere, știind că scrieți despre adevăruri de care am avut parte și eu în trecut. Vă urez multă sănătate și succes.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !