Comentariile membrilor:

+ *
Dana Mușat
[13.Jan.15 18:26]
Mi-a plăcut foarte mult. Am citit un text bine construit de la A la Z, o povestire cu un fir epic intens. Aș fi vrut să fie mai lungă pentru că efectiv nu mă puteam opri din citit.
Din punctul meu de vedere, un scriitor de proză are succes atunci când reușește să atragă cititorul în povestea lui, să îl facă să trăiască pentru câteva minute sau ore, în funcție de lungimea textului, în mijlocul realității imaginate.
Am citit un text cu personaje bine conturate (mi-ar fi plăcut, poate, să aflu puțin mai multe despre Lara, deși nu cred că ar fi avut prea multă relevanță pentru poveste). Adică am reușit să îi vizualizez pe Thora și pe bărbat destul de bine, chiar dacă nu am avut acces la multe informații despre ei.
Cred că trebuia făcută trecerea de la nesiguranță, scepticism (ale Thorei cu privire la bărbatul necunoscut) la dorință carnală treptat. Adică e prea rapid. Nu știu cine e ăsta, oare e nebun, ce să fac, să îl predau sau să îl cred și...zbang...direct e pe ea și ea îl vrea...și apoi s-a terminat. Adică nu e realist. Și, da, știu că avem aici SF, dar orice personaj ar trebui să aibă reacții, gesturi, răspunsuri realiste, tocmai pentru a accentua senzația cititorului că se află acolo lângă el.
De fapt, ăsta e singurul lucru pe care îl am de reproșat textului.
Din punctul meu de vedere, e o proză scurtă foarte reușită și merită o steluță. Am citit cap coadă pe nerăsuflate, m-am aflat acolo lângă Thora și gândurile ei, am simțit nevoia să citesc mai mult.
Felicitări!

 =  Mulțumesc
Mihaela Rascu
[05.Feb.15 18:22]
Mulțumesc pentru aprecieri, am să țin cont de toate recomandările.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !