Comentariile membrilor:

 =  Mulțumiri
Ioan Jorz
[23.Oct.14 21:09]
Felicitări și mulțumiri, maestre Norea! Excelentă relatarea. Cu stimă,

+ Fain o mai fost!
Vali Slavu
[23.Oct.14 22:12]
Dan, grea sarcină ți-ai asumat, să scrii depsre un festival atât de bogat în acțiuni! Am participat pentru prima dată la festival, și la Caransebeș, și la Timișoara, dar am rămas impresionată. Locuri superbe, gazdele extraordinare! Când spun gazde mă refer la organizatori, dar și la toți acei oameni minunați care ne-au primit frumos pe unde am mers. La acest eveniment, s-au văzut locuri interesante, s-au întins mese bogate, s-a ascultat muzică, dar s-a spus și multă epigramă. Pe lângă replicile spontane, au fost câteva recitaluri savuroase.
Nota 10!

 =  Frumoase impresii!
Laurentiu Ghita
[24.Oct.14 08:34]
Wow, ce program încărcat! Îmi pare extrem de rău că obligații de serviciu m-au ținut departe de aceste evenimente. Le cer scuze inimoșilor lor amfitrioni, dar, cu zice americanul, slujba-slubă!
Așa e, trebuie făcut ceva cu aceste suprapuneri, deși îi înțeleg și pe organizatori, depind de hachițele unor funcționari locali care își pot schimba prioritățile după cum bate vântul.
Dar măcar, d.p.v. organizatoric, viitorul mult-așteptat Statut al UER poate pune piciorul în prag.
Foarte faine epigramele prezentate! Felicitări laureaților și cronicarului!

 =  Re: Mulțumiri... Fain o mai fost!... Frumoase impresii!
Dan Norea
[24.Oct.14 09:37]
Ioane, e drept că de câte ori aud apelativul "maestre", gâtul meu se saltă automat doi-trei centimetri. Totuși, aș prefera "Dane". Mă bucur că, deși am întârziat vreo două săptămâni față de promisiune, în final îți place cronica.


Vali, așa e că e greu să scrii despre un tandem de festivaluri atât de încărcat? Asta înseamnă că următoarele două cronici vor purta semnătura Vali Slavu.
Bănuiesc că nota 10 este adresată organizatorilor celor două festivaluri. Totuși, mi-o asum și eu pentru cronică. Mulțam pentru steluță.


Laurone, ai dreptate. Mulțam pentru vizită și semn.

+ Felicitări!
Gârda Petru Ioan
[26.Oct.14 12:48]
Felicitări gazdelor pentru că au reușit să organizeze impecabil aceste festivaluri.
Felicitări premianților, pentru că au scris umor de calitate.
Felicitări autorului articolului pentru reușita care este acest articol scris cu rigoare, cu profesionalism, cu responsabilitate și cu plăcere, în cele din urmă. Și pentru familia frumoasă din care face parte ca membru fondator.

 =  Re: Felicitări!
Dan Norea
[26.Oct.14 22:42]
Nelu, mulțam pentru vizită, felicitări și steluță.
Constat că ai mai rărit-o cu festivalurile. Am văzut că ai luat locul I la fabulă la Tg. Jiu (felicitări!), dar nu te-ai dus să-ți iei diploma.

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !