Comentariile membrilor:

+ a fost minunat!
Ottilia Ardeleanu
[05.Oct.14 13:55]
: cadrul arghezian, evenimentul, oamenii - în sinea lor și în sinea mea, cuvintele - de parcă atunci le-ar fi creat Dumnezeu, felul artistic în care s-au prezentat aceștia, acestea, căldura degajată în mine cu fiecare atingere de sunet, de freamăt, de mână; totul, absolut totul m-a înălțat, eram și eu în carte, într-una dintre ele, mă simțeam fragmentul fără de care starea argheziană ar fi fost aidoma cubului nichitian; voi toți și în special autoarele, aveați o altfel de forță gravitațională asupra mea, eram deposedată de sentimentele mele de admirație, ele se îndreptau către voi, prin aerul încărcat de poezie, alături de soarele participant desopotrivă, cu buclele lui de toamnă, răzvrătite...
glasul Doinei Ghițescu tremura momentul, mișca sufletul meu, ființele voastre într-un ritm ardent dătător de viață cuvintelor.
i-am cunoscut pe virtuali. sunt reali, real de frumoși interior.
am audiat-o pe micuța cântăreață care îl tot așteaptă pe Ghiță la portiță...
am avut ocazia să îmbrățișez două autoare talentate.

a fost un moment poetic deosebit!

 =  re Otti
Claudia Minela Petre
[06.Oct.14 09:11]
numai cine cunoaste in realitate oamenii din virtual poate simti asta.
este un sentiment unic sa te uiti in ochii omului pe care il cunosti de cativa ani citindu-i lecturile și să îi vorbesti. bucuria asta o am permanent de ceva timp. acum te-am cunoscut si pe tine personal.
incantata
o zi faina!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !