Comentariile membrilor:

+ O zi încărcată, plină de bucurii
Dan Norea
[22.Oct.12 22:58]
Vali, Nae, Grigore, Florian, felicitări pentru premii!

Bucuria mea e mare și datorită prezenței pe podium a doi CUC-i - Petru Brumă (hârșit în concursuri) și Ioan Tița-Călin (la prima lui participare).

Spuneam că e o zi încărcată, pentru că am citit azi trei cronici - aceasta, cea de la Galați (Nelu Gârda) și cea de la Caransebeș (Mihai Frunză, pe blogul personal, cu link pe facebook). Cu niște cronici atât de bine scrise, pot să refuz toate invitațiile la festivaluri.

Vali, cronica și fotografiile au reușit să redea bine atmosfera festivalului, așa încât se cuvine să apară o stea. =  Felicitări!
Laurentiu Ghita
[23.Oct.12 08:44]
Faine aventuri, și frumos festival,ca de obicei. Numai că au fost oarece "lăcrămații" de la Caransebeș că nu s-au potrivit la date și s-au suprapus. Mă rog, de-ale organizatorilor! Oricum, felicitari premiaților, în special agoniștilor!

P.S. Vali, am sa preiau, cu permisiunea ta, fragmente din cronică în revista EPIGRAMA. De asemenea, am sa doresc, cu acordul autorilor, sa preiau și cronicile de la Brăila (Norică/Mihai Frunză), Galați (Neluțu Gârda), Bistrița (Grigore Chitul) și Caransebeș (Mihai Frunză).
Adresez rugăminte confraților prezenți la Vaslui și la Slatina, precum, și, anticipat, celor care vor ajunge la Râmnicu Vâlcea, sa ma ajute cu cronicuțe.

+ Felicitări!
Gârda Petru Ioan
[23.Oct.12 13:19]
Agonici la greu și aici. Felicitări tuturor!
Pentru calitatea reportajului și pentru că știu ce efort presupune a-l scrie, ca și pentru rezultatul tău și al celorlalți agonici, chit că se va spune că îți întorc steaua, mă simt obligat să ți-o dau.

 =  Mulțumesc!
Vali Slavu
[24.Oct.12 13:43]
Dane, de-aia n-am trimis eu lucrări la Vama, Bistrița, Galați... Șțiam că pot citi cronicile pe Agonia.
Laurențiu, se știe că data festivalului de la Târgu Jiu e stabilită în apropiere de 22 octombrie – data morții lui Ion Cănăvoiu. Dar, vorba ta, astea-s de-ale organizatorilor. Poți prelua ce vrei tu pentru revistă.
Nelu, chiar e un efort să scrii un articol și cei care au scris știu asta. Oricum, anul acesta iau o pauză.
Vă mulțumesc pentru citire și semn!

+ Văzut, citit, plăcut...
ioan toderascu
[25.Oct.12 11:07]
Fain articolul tău, Vali! Știi să povestești frumos, treci subtil de la o întâmplare la alta, pozele sunt puse foarte inspirat, dând cursivitate textului,așa că a fost o adevărată plăcere să lecturez cronica ta. Felicitări!
Adresez felicitări și premianților, cu o mențiune specială pentru Florian Abel.
Nu cred că e tardiv să vin și eu cu o steluță.

 =  Da
Chitul Grigore
[25.Oct.12 12:28]
Un reportaj scris ca la carte, cu poze edificatoare. Felicitări Vali !
Felicitări tuturor agoniștilor pentru rezultatele obținute !

 =  Vă mulțumesc!
Vali Slavu
[26.Oct.12 07:13]
Nelu, comentariul tău a fost o surpriză, nu mă așteptam, știind că te pregătești de mers la Vâlcea. Mă bucur că ți-a plăcut articolul meu. În privința lui Florian Abel, ești prea exigent, acordându-i doar o… mențiune specială. Juriul i-a acordat premiul I. :)
Grigore, felicitări meriți și tu, fiind unul dintre agoniștii premiați.

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !