Comentariile membrilor:

+ ...
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
l-am citit ieri, l-am mai citit o data si astazi. mi-a placut foarte mult. il vad ca pe o fila de jurnal. este scris intr-o nota personala insa care nu izoleaza trairile de perceptia clara a cititorului. pare de asemenea ca exista sau ca ar trebui sa existe o continuare.
cred ca fragmentul care contine asta "Toți au baut care m-au iubit. Și când beau erau frumoși, interesanți, îmi spuneau lucruri drăguțe, de genul ți s-a lipit lumina de umeri , și atît le străluceau cuvintele în gură când îmi vorbeau și îmi rupeau lacătele unul câte unul, îmi dezlegau șireturile de la bocanci." mi-a placut cel mai mult. sper sa citesc totusi mai mult :)

 =  Claudiu
Motoc Lavinia
[17.Sep.12 21:56]
Oh, da, mai este, nu trebuie decât să își facș drumul spre în afara mea , să le scot de la naftalină cu alte cuvinte. Mi-a prins bine că ai dat un semn, nu mă pot abține,am nevoie de cubul de zahăr ca să pot galopa mai departe.

 =  ce poveste!!!
silviu viorel păcală
[26.Nov.12 20:36]
cu o filosofie a deșărtăciunii, cu un delir firesc al timpului și cu o sexualitate grăbită într-o tehnică puțin ironică, dar care place, mie mi-a plăcut și m-a incitat să citesc și mai mult și apoi să o iau de la capăt să văd dacă nu mi-a scăpat ceva, vreo nuanță, care să pară că sunt superficial, când de fapt eu sunt!

 =  nu, nu ești Viorel
Motoc Lavinia
[27.Nov.12 21:09]
Mulțumesc de vizită Viorel. Îmi amintește că erau mai multe de spus. Evenimentele trecute nu se pot schimba, poate doar prisma prin care le privești, ața pe care o folosești la brodat, etc.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !