Comentariile membrilor:

 =  Felicitări!
Dan Norea
[20.Aug.12 19:45]
Nelu, cu premiul I la epigramă și mențiune la proză, pot spune că ești ca societatea socialistă: multilateral dezvoltat. Felicitări!

Mi-au plăcut mai mult epigramele din mijloc: 2, 3, și 4. Bănuiesc că prima corespunde unei teme impuse. Ultima are o satiră mai didactică. Și mai are un typo în titlu.


 =  Zic și eu
Ica Ungureanu
[20.Aug.12 21:46]
Un grupaj reușit, marca G.P.I.... cu o micuță cârcoteală pentru "domnitul" din prima epigramă. La ediția de anul trecut am trimis și eu una în care spuneam "Mai bine-n satul tău Domn'ești" -similitudine (sic?)- glumesc, desigur, pentru că eroul meu șoma prin capitală, nu se pitea în Pitești :)
Oricum, ai fost la înălțime, sincere felicitări și "succesuri" pe mai departe.

 =  Dan, Ica
Gârda Petru Ioan
[21.Aug.12 07:26]
Judecata voastră mi se pare dreaptă, mulțumesc!
Da, prima e la temă impusă, trebuie să fie despre Domnești. E posibil să fi avut inconștient în minte domnitul Icăi, dar nu cred. Cred că aici similitudinile sunt inevitabile. Nu mai dezvolt teoria cu plagiatul și similitudinea, dar precizez cu mâna pe inimă că pe mine nu m-am suspectat niciodată că m-aș folosi de ideile altora. Când o să descopăr că am făcut-o o să mă autodenunț :)

 =  Da
Chitul Grigore
[22.Aug.12 15:33]
Felicitări pentru premiul obținut !
Grupajul este foarte bun, preferatele mele sunt în ordine: 4, 2, 3.
P.S.: Vezi că este un typo în titlul grupajului.

 =  Re-Da :)
Gârda Petru Ioan
[22.Aug.12 20:27]
Mulțumesc pentru toate cele, Grigore.
Ești un analist bun, ți-am mai spus, cred.

 =  Super!
florian abel
[23.Aug.12 23:11]
Totuși cred că prima ar trebui scrisă cu majuscule de tipar pe un placaj de lemn forjat și atârnată la intrarea în Domnești pentru eternitate. Iar cea cu primarul neajutorat e la fel. Și asta ar trebui pusă pe afiș în biroul primarului, în loc de drapel. Felicitări, începe să se facă dreptate în univers.

 =  Fain, Abel...
Gârda Petru Ioan
[26.Aug.12 11:00]
...ai scris. Hiperbolic, firește, dar te iau, cât de cât, în serios :)
(Hiperbolică e mai ales afirmația cu dreptatea din univers...)
Multă inspirație, succese și... umbră deasă!!!

+ Merită
nicolae bunduri
[26.Aug.12 18:40]
...premiul
eu dau o steluță pentru jocul de cuvinte din prima epigramă, surpriza din a treia
dar și ăle negre.
pentru cine știe bancul.
Gârda rămâne gârda

 =  Re - Merită
Gârda Petru Ioan
[28.Aug.12 12:38]
Mulțumesc, maestre n.bun!
Eu nu știu la ce banc faci aluzie. În general nu rețin bancurile, ceea ce îmi aduce un dublu dezavantaj: Nu fac impresie bună în cercurile de umoriști și mi se poate întâmpla să folosesc în epigrame vreo poantă pe care numai eu nu o știu.
Deși până acuma nu mi s-a întâmplat (des :)).

 =  Frumoase epigrame!
Paul Dârvariu
[03.Sep.12 07:55]
Îmi plac mult epigramele Dv. Felicitări pentru premiul pe deplin meritat. Mi-ar plăcea să mă număr printre competitorii ediției următoare a concursului. Cât despre întoarcerea la vatra strămoșească, eu am făcut deja pasul. Chiar în acest moment, mă aflu aproape de dv., dar mai către munte, în Gruiul Nucșoarei. Din păcate, seceta mă cam necăjește. Am ajuns să car apă cu bidoanele de la cunoscutul izvor din Domnești. Prin urmare, întrucât bem aceeași apă, era firesc să ne întâlnim pe www.poezie.ro!

 =  Scuze
Paul Dârvariu
[03.Sep.12 09:05]
Scuze! Recitind comentariul meu, am realizat că am confundat localitatea în care s-a organizat concursul cu reședința dv. Se pare că am greșit, dar eu tot la Nucșoara Argeșului trăiesc acum!

 =  Paul Dârvariu
Gârda Petru Ioan
[03.Sep.12 20:37]
Mulțumesc pentru intervenție. Nu are importanță dacă vatra stramoseasca e mai la sud sau mai la nord. Tânjim după ea toată viața. Felicitări pentru curajul de a face pasul. Și eu am să-l fac, atunci când va veni momentul. Totă invidia pentru posibilitatea de a vă "adăpa" de la izvorul din Domnești. Nu l-a afectat seceta asta idioată? Sper că nu...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !