Comentariile membrilor:

 =  Talentul e talent
Dan Norea
[23.Jul.12 13:45]
Elena, în mintea mea te-am catalogat demult drept o umoristă de excepție, cu tot ce presupune asta: talent cât casa, umor ieșit din comun, multă înțelegere a umanului, dublată de un pic de răutate. Dacă n-ar fi fost așa, aș bănui că te-a plătit cineva să... care e antonimul lui "a promova"?... să distrugi rețeaua de spa-uri. Pentru că, după textul acesta, nicio femeie, oricât de disperată, n-ar mai călca într-un spa nici bătută.
Norocul e că o parte din femei nu știu să citească, iar cele mai multe nu ajung pe agonia. Dar dacă publici textul într-un volum, riști foarte mult ca APSAF (asociația patronilor de spa ajunși la faliment) să te dea în judecată. =  Dane
Elena Marcu
[24.Jul.12 10:59]
s-o crezi tu că n-ar mai călca.:) în primul rând că subestimezi determinarea femeilor când e vorba încremenirea timpului, și-apoi nici textul nu mi-a ieșit suficient de convingător și de și de pe cât mi-aș fi dorit.:) daaaar mulțumesc pentru susținere.:)
P.S. dacă APSAF îmi promite tratamente spa pe tot restul viețișoarei mele, promit că mă las de scris terapii.:P

 =  despre relatia oculta dintre alga verde si loja masonica de rit hialuronic
noemi kronstadt
[24.Jul.12 11:39]
mda, sigur. promite tu asta si eu promit ca voi face un lobby indracit la curtea internationala a drepturilor omului ca sa scoata spa-urile din romania in afara legii, pentru ca atenteaza la dreptul meu legitim de a rade si de a-mi reaminti cu demnitate de propria mea istorie cu sarcofagul de bronzat. peste un secol, cam cand o sa inceteze cosmarurile.bine ne-am regasit, alandala:)

+ comentariu "electro-simulat"
Adrian Firica
[24.Jul.12 13:54]
eu zic să trecem peste Sisif cu grație.
își merită soarta!

am sesizat Academia Românească în legătură cu termenul "ojări".
sper să fie inserat în DEX.

și eu m-am adresat comisiei pentru drepturile omului, în legătură cu inadecvarea genului substantivului "ou", care este "încarcerat" genului neutru, deși el desemnează masculinitatea.

...
bine ți-au făcut vecinii. naiba te-a pus să ieși mascată purificator în balcon?
ți-ai încălcat dreptul la intimitate, zău așa!

cert este că sprijini producția de legume și fructe.
ecologismul tău mă lasă mască.
te taxez cu o stea recuperabilă - că așa stă treaba cu taxa pe valoarea adăugată

 =  She's back!
mihai nedelcu
[24.Jul.12 20:34]
În sfârșit...la nici 22 de ani, Elena revine cu un text super simpatic.
"...butonezi telefonul ca să pari preocupată și vie" dar cu siguranță când ai butonat tastatura calculatorului te-ai simțit și una și alta. Mi-a plăcut imaginea lui Shrek, cât și neok-ul, vorba lui Adrian Firică, tu ne îmbogățești limba.
Aștept cu nerăbdare să rupi bariera limbajului nelicențios, iar acest text să devină o introducere în tenebrele eu-lui misterios, răvășit de împachetări și detoxifiere, al unei femei care se ascunde sub o mie de măști și tot atâtea legume și fructe (presupun, în funcție de sezon).

 =  :)
Elena Marcu
[25.Jul.12 11:51]
Noemi, long time no see.:) o inspirație de bucurie pentru intersectarea de azi, retenție pe mulțumire și expirație de ușurare. tu ai putea scoate un volum interesant numai cu titlurile comentariilor.:)

Adrian Firică, sunt derutată.:) Ai dat cu steaua după mine, dar ții cu vecinii. nu menționez și restul că doar nu-mi bat singură cuie în talpă. mă rog, decât dacă ar fi asimilate cu vreo terapie de rejuvenare. de data asta am scăpat de ochiul critic, nu neapărat onorabil, dar rezonabil.:) mulțumesc.:)

Mihai, sunt încântată că ai surprins esența textului.:)) dada, aia cu la nici 22 de ani, e splendid, motiv pentru care trec din voleu tenebrele.:) mulțumesc așadar. acum chiar că mă simt vie.

 =  mai traiesti?
Anni- Lorei Mainka
[12.Nov.12 01:52]
AM citit in final textele tale, care nu sunt texte, sunt deliciu de viata...esti vie,da, chiar cu spa...
ai un trunchi de aloe si un discurs de litere care isi doresc sa creasca, dar nu la spa ci in natura...
tare mi-au placut.

 =  pe viu
Elena Marcu
[12.Nov.12 22:05]
trăiesc, parcă mai abitir acum. Mulțumesc pentru comentariul ăsta darnic și... însuflețitor.:)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !