Comentariile membrilor:

 =  că ți-a trecut prin cap
Vasile Munteanu
[11.Feb.12 18:09]

să ne comunici ce este la televizor, este... lăudabil; poate unii dintre noi, deși au pc, n-au televizor; dar nu înțeleg care este "contribuția" ta; sau inițiativa; unde este "al tăul"? ce faci, ai ajuns să te semnezi sub scriptul de la Realitatea TV?

 =  Alertă! 12 ,13 14 feb: cereți utilaje ,resurse internaționale.
Jeflea Norma,Diana
[12.Feb.12 11:53]
Domnule jurnalist,din fericire încă mai aveti noroc de Internet, va veni o zi când vă veți lupta cu surpării de teren mă grăbesc să vă atrag atenția ca jurnalist de război ce sânteți: Că este caz de forță majoră!
Strădițivă să aduceți la cunoștința televiziuniilor internaționale.nu/i rușine să cerii ajutor! oamenii sânt șochați și nu pot gândi lucid.
Biroctația încă mai stă ștampilată pe fruntea multor conducătorii.
De fapt este vărba de o stare de urgență care va periclita soarta și viața mai multora pe parcurs în toată europa odată cu topirea trebuie să lucrați la forță majoră.
De fapt aveți dea face cu un caz de război în lupta cu natura în toată europa.
Dumnezeu cu noi toți
Diana.

 =  curajul de a fi ..
marie vrânceanu
[11.Feb.12 19:31]
De vreo două zile urmăresc o serie de discuții între Silișteanu și unii colegi de breaslă. Cum sunt o persoană ocupată și preocupată nu am timp să mă lansez în fel și fel de comentarii( ferice de cei care pot polemiza pînă la orele mici ale dimineții). De altfel la urarea lui Sile de La mulți ani, i-am răspuns pe facebook tocmai pentru a nu deranja(unele poete au spus că nu au ce căuta astfel de chestii pe un site ca acesta și eu zic no comment). Dar la final am decis să scriu un comentariu pentru toate comentariile făcute în ultimele zile. Sper să nu supăr pe nimeni și veți înțelege de ce spun asta.
Comentariu:
Dacă rîzi există riscul să fii considerat prost, dacă plîngi să fii numit sentimental.
Să te împrietenești cu cineva înseamnă să te implici, să iubești( în mod generic) înseamnă să demonstrezi propriile sentimente ..există mereu riscul de a apărea așa
cum ești, fără mască . A expune public propriile idei și visuri există mereu riscul de a fi considerat naiv ..să te îndrăgostești e și aici riscul ca dragostea să nu fie reciprocă..dacă trăiești există riscul de a muri , a încerca presupune riscul de a falimenta ..dar cine nu riscă, nu trăiește.
E nevoie să riscăm pentru că în viață riscul cel mai mare e acela de a nu risca nimic. O persoană care nu riscă nimic, nu e nimic și nu va deveni nimic. Poate evita suferința dar nu va putea învăța să simtă, să progreseze, să iubească, să trăiască. Va fi doar sclava certitudinilor sale. A renunțat la libertate. Și dacă nebunia lui Silișteanu are ceva dumnezeisc acesta e curajul de a fi liber. Spune ceea ce gîndește cum și cînd vrea mușchii lui fără să-i pese de ridicol. Ridiculitate, un aspect pe care mereu i l-am reproșat. Un aspect pe care îl admir și îl urăsc deopotrivă , eu, sclava tuturor convenționalismelor mondene.
Sile a făcut un apel și nu înțeleg de ce unii s-au dat așa ironici. Sunt timpuri nefavorabile inclusiv pe unde locuiesc eu. Sunt atee convinsă dar asta nu m-a împiedicat în ultima săptămînă să scot bani din buzunar pentru persoanele fără adăpost. M-am împrietenit cu un cerșetor , am scris o povestire și dacă aș avea curajul și genialitatea lui Sile..aș fi probabil o autoare de premiul Nobel/sîîîcc!!!! . În rest..timp bun tuturor!

 =  ..
florian stoian -silișteanu
[11.Feb.12 19:31]
Tare nefericit trebuie sa fie cineva ca sa faci asemenea supozitii..

 =  paritate
Vasile Munteanu
[11.Feb.12 19:36]

direct proporțional cu lipsa de inspirație și demagogismul acelora care scriu după dictarea televizorului.

ce să mai, Eminescu - jurnalistul ar fi fost invidios...

 =  stimată doamnă Vrânceanu
Vasile Munteanu
[11.Feb.12 20:18]

ce bine, iată că, prin intervenția dv, are și această "luare de poziție" a lui (moment, să verific...) florian siliștenau poet român o utilitate...

nu știu dacă vă așteptați ca eu să fiu acela care să vă răspundă, dar am reacționat astfel deoarece sunt una dintre posibilele persoane cărora vă adresați (deși pretindeți că vă plac lucrurile clar exprimate, omiteți să numiți pe cineva).

nu vă turnați cafea, pentru că nu intenționez să stau mult; pe scurt, sunteți liberă să credeți ce doriți, să îl apreciați și chiar să îl iubiți pe florian silișteanu poet român. un singur lucru mă nedumerește: credeți în libertatea de exprimare a lui, dar într-o manieră care sugerează că ar fi bine să renunțăm la a noastră. ori ați glumit, ori această consecință a afirmației n-ați intuit-o.

în altă ordine a ideilor, pierdeți din vedere un aspect; în cazul la care faceți referire, nimeni nu vorbea cu florian silișteanu poet român, motiv pentru care a simțit nevoia să se adreseze tuturor, lucru perfect permis în orice colectivitate democratică (inclusiv un site); îmi pare rău că, legându-se la cap fără să-l doară (iată, putem dona și pastile pentru florian silișteanu poet român), lumea face chetă de cuvinte și încearcă să-i redea starea de sănătate.

ca să mă fac înțeles, și eu sunt adeptul libertății, dar a libertății îngrădite (a se citit reglementate conform priorităților); am un câine; în majoritatea timpului, umblă slobod prin curte; dar, când copiii ies la joacă, locul câinelui este în lanț; sper că sunteți de acord că nu este nici vina mea, nici a copiilor, nici a câinelui, cu atât mai puțin a lanțului.


vă doresc tot binele din lume,
Vasile Munteanu

 =  cîinele!
marie vrânceanu
[11.Feb.12 20:57]
acum chiar nu am timp,e adevărat că e sîmbătă seara, dar unii au puțin timp liber, am scris eu prin roman că occidentul nu e chiar tărîmul de vis așa cum bănuiam în vremuri de mult apuse( divagație) și nu vă pot răspunde pe îndelete. Spre deosebire de Silișteanu, care face inclusiv aprecieri legate de aspectul dvs, fizic si ponderal..a se citi supra..eu chiar nu vă cunosc așa că îmi iau precauția de a fi atentă în discuții. Studiez ideea cu cîinele ăla al dumneavoastră..pînă să elaborez o idee demnă de a fi pusă aici pe site și eu, domnule Munteanu vă doresc numai bine.

 =  dragi confrați amice munteanu
florian stoian -silișteanu
[11.Feb.12 21:22]
da sunt poet român recunoscut în sufrageria uninii scriitorilor din românia
sunt premiat de academia de prietenie sârbo/română
am premii naționale pentru reportaj prilej cu care am lăsat pe locul doi și următoarele nume grele din presă
trei
demersul acesta plus cel din ziarlul la care lucrez plus al celor de la realitatea plus al celor din alte instituții și alte persoane publice și de altă natură nu vrea decât să încurajeze și pe alții
patru
spre deosebire de alâii am făcut mult bine pentru âară pentru semeni așa să/mi ajute Dumnezeu
total dezinteresat total cu inima toată
cinci
lista poate continua cu argumente cu dovezi
șase
am discutat mai devreme și cu radu
te/aș ruga să depășești starea aceasta de conflict fiindcă deocamdată...da sunt poet român recunoscut pe multe planuri
am făcut un război am luptat pentru pace am fost premiat cu onoare pentru asta anul trecut și figurez într o lucrare importantă făcută de sârbi
nu e cazul aici
aici e cazul doar de dragoste de țară
poți să faci parte din popor dar nu întotdeauna poporul în întregimea lui reprezintă o țară

acest text nu are legătură cu poezia cu literatura? are dragul meu munteanu și dacă ai fi fost înțelept ai fi promovat acest demers ca să-l preluăm cu toții ca mâine 10 mii de oameni de pe poezie.ro la ora 10 să fi mers deodată fiecare în localitatea lui și să sumpere câte un kilogram de făină. ar fi fost în mașini 10 mii de kilograme de făină
Dumnezeu să te aibă în pază

 =  nașterea statuilor de cretă
Vasile Munteanu
[11.Feb.12 22:10]
adevărat, aveți aer de sufragerie și de... prietenie; luările dv de pozițe mustesc de așa ceva; poet român? ce poet român, domnule, nu fiți modest, sunteți atât de stilat și de împăciuitor, încât puteți fi acceptat și în Academia mondială a reformatorilor morali.

fără supărare, cum nu sunteți în stare să argumentați ceva (nici nu aș putea spune ce anume ați argumentat vreodată, cel puțin de când vă citesc eu, în manieră acceptabilă), pomeniți titluri și... titulaturi care depășesc inexplicabil punctul de vedere exprimat, atât de inexplicabil, încât maniera în care le-ați obținut este cel puțin dubioasă; pe mine (și vă asigur că nu doar pe mine) nu m-ați convins că le meritați; am dreptul la un punct de vedere, da? dar, mă rog, le aveți, să fiți sănătos.

așa că, tot fără supărare, puteți invoca academia româno-sârbo-croato-muntenegreană, onu, nato sau ufo, pentru mine contează cuvântul scris; pentru că prin intermediul lui și întru înțelesul său dialogăm (chiar dacă ați prefera să vorbiți singur, iar strategia dv de a vă ascunde tot felul de lipsuri culturare prin agresivitate a dat în majoritatea cazurilor, vizavi de alte persoane, rezultate); îmi pare rău, dar, așa cum doamnei Marie Vrânceanu îi place, cineva trebuia să vă spună adevărul în față.

pentru că pur și simplu nu aveți nici anvergura pe care fără succes vă sforțați să o construiți (lucru acceptabil până nu deveniți agresiv și insultător în mod gratuit cu cei din jur); despre așa-zisul „discurs” al dv este inutil să pomenesc. nu trăiți singur în această țară. nu sunteți singurul câștigător de concursuri de poezie. nu ați dus singur la capăt vreo revoluție. nu ați alipit României, prin războiul la care pretindeți că ați luat parte, nici Bucovina, nici Basarabia etc. nu sunteți singurul care VEDE LA TV că e urgie afară. și multe altfele. dar, cel puțin pe acest site, sunteți singurul (singurul!) care din două în două comentarii vă lăudați ca și cum; în cealaltă jumătate, insultați pe cineva. ca și cum lista aceasta cu merite mai mult sau mai puțin reale v-ar plasa, vezi doamne, deasupra celorlalți. culcați-vă liniștit, sunt foarte mulți oameni față de care lauda dv de sine pălește capătă exact valoarea pe care o au: PARADÃ.

iar, la final, vă întreb (pentru că văd că subliniați zilnic că „ați vorbit cu Radu”): aveți impresia că îmi fac iluzii că mă voi pensiona din postura de redactor pe Agonia? ceea ce vă spun acum și v-am spus în ultimele zile, aș exprima oricând și oriunde. mai mult ca sigur în mai multe cuvinte și infinit mai bine documentat; să spunem că, în clipa de față, interesul meu vizavi de dv se rezumă la a vă determina să acceptați că vă comportați ca un mitocan, iar acest lucru trebuie să înceteze. dovediți că meritați respect și mai mult ca sigur îl veți primi. probabil atât cât meritați (știu, e geru să acceptați asta); și asta deoarce, la cum vă purtați acum, cerșiți respect. sau, mai grav, îl tâlhăriți și-l violați, funcție de situație și de persoană.

 =  .
florian stoian -silișteanu
[11.Feb.12 22:21]
munteanu nu trebuie să te superi
de pensionat nu încape vorbă
locul tău e aici

vezi dumneata în cazul în care noi toți am fi descoperit că tu ai făcut ceva pentru țară pentru ceilalți am fi auzit am fi descoperit am fi știut ar fi apărut prin cărți prin ziare prin graiul oamenilor etc
adevărul în față nu mi-l spui tu
din fericire pentru țara asta tu exiști doar pe buletin
că văd că tu poți să mârâi că ai observat că tu și allii
câțiva ați fost... ciuruiți
bătrâne la muncă tată la muncă
hai să trăiești
și nu pomeni tu nu murdări tu numele serbiei să nu ai curaj să respiri împotriva serbiei nu pomeni tu de moldova că nu din spatele calculatorului se trăiește și nici nu ai calitatea să afli nimic
marș ..a spus câinele unui om care tocmai trecea pe sub lună

atitudinea ta de muiere plângăcioasă e cunoscută pe site
stai pe pace
și cât mai departe

 =  domnule membru
Vasile Munteanu
[11.Feb.12 22:39]

al academiei de prieteni ai omului; când am purces la acest dialog cu dv, am sperat sincer că umanul din dv nu lipsește cu desăvârșire, iar gargariseala și lăudăroșenia nu sunt atât de găunoase.

a, și încă ceva, am să mă prefac că nu am înțeles amenințarea aceea din final; în caz contrar, credeți-mă pe cuvânt, aveți nevoie de un coteț în care să vă ascundeți; v-am iertat insultele la adresa familiei pentru că am crezut sincer în îndreptarea dv. și nu vă comparați cu câinele. nici măcar cu al meu. nu aveți atâtea calități.


 =  știi ce nu pricepi?
florian stoian -silișteanu
[11.Feb.12 22:44]
nu pricepi că nu te poâi ridica mai mult
poți să începi d emâine rețeta
niciodată nu vei reuși
asta este

ce nu pricepi este că iată câteva sute de oameni au citit aici ce doresc de fapt
comentariile?
sunt bine venite amice

scrie cât poți ți/am mai spus e singurul loc unde am auzit și noi d etine

marele câștig nene este că mîine poate cei 250 de oameni care au citit acest text mîine poate merg la cumpărături undeva și își vor aduce aminte ca din puținul lor să dea un mic ajutor celor prinși în ghearele acestui anotimp
restul e nimic munteanu nu înseamnă nimic pentru mine
pentru mine contează ca mâine să putem face un lucru bun

stai pe pace
și știi...
cât mai departe

 =  ar
adrian pop
[12.Feb.12 08:53]
fi chiar ridicol sa discutam incadrarea acestui text
in mod clar nu are de-a face cu literatura - caz in care mai bine vorbeai cu radu si poate gasea o modalitate sa promoveze acest anunt; eventual nu permiteai comentarii, nu vad de ce-ar fi nevoie de ele, imi aminteste de imaginea activistului "hai mai tovarasi, puneti mina" - in timp ce el isi freaca minutele si raporteaza la centru; fara sa faca, evident, nimic
asta faceai daca gestul tau era unul onest, umanitar
ca nu-i decit o propaganda ieftina, este cit se poate de clar
ce-i cu adevarat mizerabil este faptul ca te folosesti de niste amariti pentru care dimensiunea tragediei este una reala, palpabila, pentru a-ti slefui imaginea
ar trebui sa-ti fie rusine pentru asta

eu, oricum, admitind enormitatea ca-i nevoie de geniu carpatilor sa ma motiveze, ca-s atit de idiot incit sa nu stiu ce am de facut daca vreau sa ajut, atit de izolat de lume incit sa nu stiu ce se intimpla in jurul meu, dupa ce am citit anuntul asta si, mai ales, comentariile tale, nu simt decit sila

motiv pentru care nu ai drept la replica
in caz ca mai ai ceva de adaugat, aici


 =  pop
florian stoian -silișteanu
[12.Feb.12 11:42]
te înțeleg
pe cuvânt că înțeleg clar că indiferent ce aș face de acum încolo cel puțin o mie de ani tu vei sta cocoțat
aceeași neputință și la tine dar asta nu trebuie să te învenineze
nu cred să mai fie loc
cu simpatie nu cu silă
iar dreptul la replică îl interzici la tine în casă
aici dragă șmechere ețti la mine acasă
nu trânti ușa
după ce ieși
la fel și în cazul tău stimabile te scoate din minți cț deocamdată singurul loc unde ai dobândit un pic de atenâie este doar pe poezie.ro
aici vă puteți face de cap oricând
din punctul meu de vedere nu am avut niciodată nimic rău nmic înverșunat nimic cu ură nimic nici cu tine nici cu munteanu ba...dimpotrivă
am obsevat că îi critici pe toți nu am văzut undeva să încurajezi să....
am primit și eu observații și am încercat să mi le însușesc am stat și m-am gândit...bă dacă din 10 comentarii unul e nefavorabil bă silișteanu asta e o problemă...și am yis mulâumesc o să truidesc mai mult
am avut bun simț ân toate cazurile inclusiv cu tine amice
dar nu te supăra
nu fă pe motanul până nu ai ceva de pus pe masă ceva palpabil nu mă lua tu pe mine cu propagandacă ești departe de a te bucura de oameni
scrie ce vrei fă ce vrei respectând
ca să atingi unele lucrui ca să atingi din bucuria asta de viață nu poți mușca așa când vrei cum vrei fără să demonstrezi unele lucruri
cred că âi/am acordat prea multă atenție și asta din bunsimț din dorința de a respecta de a face mereu efortul de a fi aproape de a îndrepta când grșim
ei bine...în cartea sfântă scrie pe undeva ...să nu aruncăm cu mărgăritae în fața porcilor

 =  despre cîine, lanț și botniță..răspuns pt domnul Munteanu
marie vrânceanu
[12.Feb.12 11:58]
Cum sunt nutriționistă și recunosc, nu posed nici un fel de animal de companie, mă gîndisem cîndva la un papagal, dar cum această specie a invadat toate arealurile umane , am renunțat fără nici un regret. Din acest motiv, treaba cu cîinele , lanțul și botnița, reprezintă pentru mine aspecte asupra cărora a trebuit să mă documentez. Nu a fost foarte greu și am găsit experiența chiar hazlie. J.Fisher a scris o carte: perché il mio cane fa cosi?
Primul aspect asupra căruia m-am oprit a fost : de ce unii cîini latră într-una? Autorul spune: pentru a atrage atenția asupra lor. Dacă lătratul este adresat cuiva înseamnă că patrupedul vrea să interacționeze cu respectiva persoană, dar atenție , unii cîini pot lătra și la lună.
Al doilea aspect interesant: de ce cîinele face pipi pe ușă cînd aceasta îi este închisă în nas? Majoritatea spun : ca să ne facă în ciudă, dar se pare că ciuda, invidia, sunt concepte mult prea complicate pe care mintea unui cîine nu reușește să le elaboreze. El face pipi doar ca să își descarce tensiunea și exact ca și în situația precedentă să atragă atenția asupra lui. Un cîine crescut fără reguli autoritare, nu știu dacă se poate folosi termenul de cîine frustrat, vrea mereu să fie în centrul atenției.
Punctul trei : de ce cîinele reacționează acasă ca un leu și afară nu zice pîs?
Pentru că în casă la tot ce a spus și a făcut i s-a dat dreptate(uneori mai apare și cîte o cățelușă din vecini care dă din coadă, pentru unele mici favoruri decretînd-ce deștept si talentat e cîinele ăsta și ce spiritual). În felul acesta a devenit un cîine nesigur care în grădina lumii nu mai are același elan.
Cartea e foarte lungă și tratează o mulțime de aspecte, dar eu mă mai opresc asupra unuia singur: de ce cîinele zgîrie ușile? Păi dacă l-ați închis afară și nu-l lăsați să intre în cameră.De aici și definiția: ușa este acel obiect față de care cîinele se găsește mereu în partea închisă.
Reflectînd asupra tuturor acestor aspecte și gîndindu-mă la cîinele despre care mi-ați vorbit , cel pe care îl aveți în curte, am ajuns la o concluzie : nu cîinele este cel care trebuie legat ..ci dumneavoastra, domnul Munteanu.
În rest, pentru adevăratul cîine , ca să nu recădeți în păcat educațional, vă pot împrumuta cu drag cartea : despre cum să ții un cîine la locul lui .Am promis să vă răspund și nu putean să nu o fac, dar mai spun că aceasta este ultima mea intervenție aici, pe acest text, pentru că într/adevăr, oameni buni vă invidiez pentru tot timpul pe care îl aveți la dispoziție ..dar să știți că există diferite moduri de a-l cheltui, începînd cu o plimbare care oxigenează și face bine la creiere și pînă la ..știu eu, a da o mînă de ajutor celor care chiar au nevoie. Buona domenica!

 =  Marie Vrânceanu
Vasile Munteanu
[12.Feb.12 12:30]

cu excepția faptului că nu am pomenit nimic despre "botniță", dar probabil o anume predispoziție v-a trădat, aveți dreptate; eu vorbeam despre siguranța copiilor; prin urmare, retrag "doamnă"; vă meritați animalul de companie.

 =  atenție, domnul Munteanu!
marie vrânceanu
[12.Feb.12 14:44]
tocmai am precizat că nu am un animal de companie! Dacă v-ați gîndit la altceva și ați încercat o metaforă, care din păcate nu v-a reușit, eu țin să vă reamintesc că acest site e ..vorba cuiva , o șezătoare literară, un atelier unde să exersăm abilitățile noastre scriitoricești, cu critici și îndrumări care ar trebui să fie constructive și nu distructive. De exemplu,decît ați sta să scrieți fără nici un rost aceste atacuri la persoană, care mă fac să cred că sunteți într-adevăr o persoană frustrată, mai bine , în calitate de redactor pentru textele refuzate si puse in atelier ați da o explicație, o orientare. Pe site/urile din Italia cînd un editor refuză un text explică autorului motivul. Ar fi multe de făcut aici și în mod sigur mult mai utile din care mulți ar avea de cîștigat. În rest nu cred că e cazul să facem aluzii la relațiile personale care nu au nici o legătură cu competențele acestui site. Dacă ați observat nu am răspuns la urarea lui Silișteanu făcută aici pe site, i/am răspuns pe facebook. Așa că vă rog foarte mult sa păstrăm tonul bunului simț fără a intra in aria personalului. Cînd îmi voi lua un animal de casă..o să vă spun..dar nu mai vreau să fie cîine!

 =  facebook
Alina Mihai
[12.Feb.12 16:52]
De ce-i textul acesta scris în vers alb?

 =  lasand la o parte comentariile spumoase
Anca Roshu
[12.Feb.12 19:17]
si nervoase din subsol, pun o intrebare simpla, care cred ca a mai trecut prin neuronii unor antecititori: ce-are de-a face chestia asta cu literatura?
in afara de autointitulata titulatura a autorului, subliniata ulterior prin diverse comentarii, cu titluri care mai de care mai bombastice, de la concursul international de poezie de la cucuietii din deal pana la premiul I cu coronita cu floricele pe campii din botswana...

 =  nu s epoate așa din spatele unui computer să vii și să arunci frustări
florian stoian -silișteanu
[12.Feb.12 22:29]
are o mare legătură cu literatura dar ca să vezi așaceva trebuie mai întâi să ai tu această legătură și încă doi sau trei inși fiindcă nu sunteți mai mulți care aveți tupeul să înregimentați un gest de solidaritate cu neîmplinirile. Cu această ocazie am demonstrat încă odată că românii au mai multe ROMÂNII că vremea miticilor e aproape pierdută că atunci când ești mai puternic decât alții cu argumente unii intră în călduri că atunci când ești recunoscut provoci antipatie că atunci când oprești din demersul manipulării al minciunii când reușești să îi faci pe unii să vadă cât de mărunți sunt și nefericiți ceva se dărâmă.
Spre deosebire de tine munteanu și de anca la mine este ușor de văzut totul fiindcă eu semnez cu numele meu am o fotografie scrie ce fac de unde vin și tot așa. Nu pot să concep dar asta se va schimba foarte repede nu pot să concep că ne pot judeca unii care stau ca șobolanii acunși în spatele unei identități alta decât în realitate. O să fac rost de pozele voastre și altele ca să vă pot pune în rama lumii numai ca să știm pe viitor că voi doi ați fost indignați fiindcă am făcut un apel la demnitate. Păi dacă e să ne vedem ia să ne vedem!Și o să ne vedem.
E penibil și oricum sute de oameni au înțeles cine sunteți. Apoi tu anca ai încercat pe aici niște manipulări dar bagă bine la cap fetișo că nu mai merge așa cum uneori căâelei în călduri nu mai merge să muști tu când vrei pe cine vrei și...spre deosebire de tine nu pun aici pe tapet din viaâa ta particulară nici că te/am sunat nici că ai rupt lanțul..amintirilor

 =  raspuns offtopic pentru florian silisteanu marele penibil
Anca Roshu
[13.Feb.12 07:14]
musiu, am spus ca nu iti mai raspund, dar vad ca nu esti sanatos pana nu arunic afara toate zoaiele pe care le porti inauntrul tau.
daca am facut marea greseala sa iti dau numarul de telefon, dupa ce m-a innebunit pe messenger si email cat de tare e necesara sa ma publici tu in marea revista arges unde scrii 2 cuvinte, asta e problema mea.
dar daca vii si ma insulti aici, si faci afirmatii cum numai mintea ta bolnava poate nascoci, asta deja e o mare problema pentru tine.
ai grija cum te porti, bai, mare poet roman, ca daca tot arunci in stanga si dreapta cate stii tu despre mine (cand, de fapt, tot ce stii este ce am pus pe site, ca sunt avocat si locuiesc in timisoara), s-ar putea sa ma enervez suficient de tare intr-o zi si sa apelez la cunostintele mele din domeniu ca sa iti inchid gura. legal vorbind. ca deja pute prea tare tot ce arunci aici si m-am saturat sa te vad cum bati campii numai fiindca nu iti raspund la telefon, la emailurile tale penibile si la mult incercatele tentative de ma vedea in carne si oase.
ia-te si te du, dom'le, la doctor si te cauta, ca ai mari probleme de sanatate.
daca mai indraznesti sa spui ceva pe aici despre mine, fantasmele tale erotice si alte mizerii, ca altceva vad ca nu mai esti in stare sa produci in ultima vreme, am sa te fac sa-ti para rau si ca stii cum ma cheama.
e clar, da?! silisteanu, mare poet roman, te-ai dovedit in ultimele zile, si nu numai, a fi o mare jigodie!

 =  ... si mai ceva
Anca Roshu
[13.Feb.12 07:44]
daca mai indraznesti sa imi trimiti la 4 dimineata sau la orice alta ora smsuri ca sunt scorpie si sa ma injuri, cum ai facut in ultimele zile, dovedind doar cat esti de bolnav, sa stii ca te dau pe mana politiei. fa bine si sterge numarul meu de telefon din agenda, ca s-asa nu-ti raspund niciodata.
si inceteaza cu penibilitatile aici pe site, sau aiurea, fiindca nu are niciun sens sa continui. cred ca deja si-a dat seama toata lumea ca esti dus si nu trebuie sa ne mai demonstrezi nimic.
iar in privinta vazutului, crede-ma, pe cuvant, ca singura ocazie in care ai putea sa ma vezi o sa fie in instanta, daca si cand o sa te dumiresti ca nu e bine sa ataci, sub masca marelui iubitor de oameni si de poezie. si cand, poate, o sa te trezesti la realitate, si o sa intelegi ca nu poti jigni aiurea, persoane pe care nu le cunosti, doar pentru ca te-ai trezit tu cu fata la cearceaf si n-ai gasit in ultimele 2 saptamani vreo disperata disponibila sa faca ceea ce acum, in ultima instanta, am inteles ca faci cu dulapul tau si cu bietele animale pe care le intalnesti...

 =  anca
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
jur c-ai scris cele mai tari doua comentarii :)) atat de tari ca le-am salvat cu printscreen :)) ai fost mortala :))

de azi inainte sunt fanul tau numarul unu.

si totusi anca... se naste o intrebare. de unde avea sile numarul tau de telefon si la ce-i trebuia ?

:))))


ps: singurul meu amendament e ca nu ai cum sa-i reprosezi lui sile faptul ca acest text nu are legatura cu literatura pentru ca, la randul tau, si tu ai postat un text in care invitai lumea sa protesteze si chestii din astea si te-ai mai si certat aiurea prin subsolul sau. iar acel text era la fel de lipsit de literatura ca acesta. e bine sa fim corecti si inainte sa vedem buruienile din gradina altora ar trebui sa le zarim pe ale noastre.

 =  re claudiu tosa
Anca Roshu
[13.Feb.12 10:11]
vezi ca am zis de unde. dupa t-spe mailuri si interpelari pe mess ale marelui poet, am cedat insistentelor lui si i-am trimis pe mail 5 poezii de pe site ca sa le publice in revista arges, o poza cu fata mea de vreo 2-3 ani (ca cica trebuie si cu poza) si numarul de telefon la care sa pot fi contactata 'pentru autografe'... :D

 =  ...
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
gata am vazut.
pai anca, nu-i mai bine cand iti zice cineva ca scrii perfectibil sau usor nasol si nu-ti cere niciun numar, decat daca-ti zice cineva ca scrii dumnezeiesc si-ti cere si numar si poze, si etc ?:))

 =  desigur o jigodie
florian stoian -silișteanu
[14.Feb.12 12:46]
dragă tanti
văd că atacul la persoană face aici casă bună cu un front de lucru
să lucrăm
te/am sunat de câteva ori
odată te/am făcut scorpie
de înjurat niciodată
apoi ai rămas gravidă
cu o situaâie pe care ai crezut că o controlezi
așa este o altă dată ți/am sugerat să alegi câteva texte pentru o revistă nu una oarecare ci revista Argeș care este cotată ca una dintre cele mai importanatura de azi
a fost o șansă pentru tine
altfel nu e rușinos să rămâi în acest tomberon din afara poeziei.ro
și încă altceva parașuta nu se deschide decât dacă o tragi
iar eu am tras o
în altă ordine de idei
ai pătat de mult cearceaful
în rest te las ca pe o gâscă la halimentarră
cu tuleii un pic bronzați și târtița din care știi să dai
cât despre dulăpior stai pe pace că el își aranjează sertarele
în primul de sus
ești tu ca stema unei țări pe care se ușurează unili persoanili ca tine și ca alții
pușin joc de glezne tanti micuțacecurai

eu nu am făcut atac la persoană dar când văd că tu ți încă un pisoi vă permiteți să apăsați clanța fără un pic de jenă apăi drăguță nu te gâdila în gură că poți înhiți
eu sunt un om de treabă dar nu mârâi ca o cățelușă în călduri că te leagă
stăpânul

 =  re re claudiu tosa...
Anca Roshu
[13.Feb.12 11:42]
asa dupa cum bine ai putut observa, nu e mai bine... deci, te-ai inselat cu presupozitiile din comentariul lasat sub textul meu.
eu chiar scriu ca sa ma eliberez de anumite lucruri dinauntru. ca nu iasa mereu, e la fel de clar...
insa, valoarea comentariilor si aprecierea pe care o acord acestora este direct proportionala cu valoarea personelor care le emit.
deci, in acest caz al marelui poet, subzero.
de aia mi-a si trebuit vreo 3-4 luni pana am trimis emailul cu pricina, de la prima lui solicitare, si batuta la cap in fiecare zi...
rau am facut, dar nu mai conteaza!
aaa, si ma bucur ca (mai) am un fan! chiar daca numai pentru comentarii... :)

 =  sunt sigur ca se va plati
florian stoian -silișteanu
[14.Feb.12 12:46]
vad ca abuzul continua
atacul la persoana continua
anca roshu poate sa spuna orice la ea apare comentariul
la mine nu
desigur ca inteleg si de ce
cand ai doua maimutze in cusca ele se impreuneaza
partea rea este ca avem de aface ori cu doi maimutoi ori cu doua maimute
avocato foloseste un prezervativ cand vorbesti
iti miroase gura a ...maimutoi

 =  succes in continuare.
Radu Herinean
[14.Feb.12 12:48]
Am citit cateva comentarii si e foarte simplu.
Va puteti balacari in voie, dar cum asta nu va intereseaza decat pe voi, acest text se muta in pagina de autor, conform regulamentului.
In felul asta puteti continua discutia inteligenta neingraditi.
Deocamdata eu am risipit doar aceste 2 minute pe acest subiect, voi puteti risipi mai multe, dar va rog nu mai risipiti si atrageti atentia editorilor fiindca din punctul meu de vedere subiectul acestui text a fost clasificat si inchis.
Multumesc,
Radu
editor.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !