Comentariile membrilor:

 =  Frumos
Călin Sămărghițan
[25.Oct.11 13:05]
Felicitări pentru inițiativă și pentru tot efortul de a releva adevărata și originara față a artei și a culturii. Mulțumesc pentru invitație, este un eveniment de la care Artgothica n-ar fi trebuit să lipsească, dar va trebui să mă consolez cu implicarea noastră în celălalt eveniment la care se face referire în anunț, canonizarea Sfântului Ierarh Andrei, Mitropolitul Ardealului, exact în aceleași zile cu festivalul.

Florin Caragiu este poate vocea singulară a teologiei ortodoxe înlăuntrul culturii românești. Este o misiune pe care probabil Dumnezeu i-a încredințat-o, pe care el a înțeles-o și pe care și-o împlinește cu asupra măsură. Iar "Sinapsa" a devenit de mult, o scenă înaltă a expresiei ortodoxiei românești pe tărâm cultural.

 =  Călin
florin caragiu
[25.Oct.11 17:12]
M-aș fi bucurat să fii împreună cu noi, dar vor mai fi ocazii. Sper să devină și acesta, în timp, un festival cu tradiție.

 =  Lăudabil
O inițiativă lăudabilă, pentru care organizatorii și partenerii merită felicitări și aplauze. Nu mă îndoiesc de faptul că va fi o manifestare de înaltă ținută.
Felicitări, domnule Caragiu, pentru implicare!
Văzând pe afiș chipul marelui Toma Caragiu și făcând legătura cu numele dvs., îmi răsare întrebarea (iertați curiozitatea feminină!) dacă există o relație de înrudire. Și dacă da, și dacă nu, important este că faceți cinste acestui nume.

 =  Florentina
florin caragiu
[25.Oct.11 21:16]
Mulțumesc frumos, și te rog, așa, ca între poeți, dacă se poate, să ne vorbim la per tu. :) Toma e unchiul meu, văr primar cu tata (tatăl lui Toma e frate cu bunicul din partea tatălui meu).

 =  Aha!
Am înțeles, Florin, ca între poeți:) (Doar așa mă simt și eu poetă, când mă tutuiesc cu poeții).
Fericită ascendență! Pentru Toma (Domnul să-l odihnească!) am avut/ am o mare admirație, reprezintă un reper înalt în arta teatrală.
Mulțumesc pentru răspuns. Bănuiam eu oarece:)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !