Comentariile membrilor:

 =  ou sont les neiges et les amis d'antan...
Goea Maria Daniela
[17.Sep.11 22:04]
domnule Șandru,
poemul dumneavoastră m-a impresionat. are un filon autentic de tristețe, de dezamăgire, un discurs temperat, fără patetisme, dar, totuși, extrem de sensibil.
în plus, m-a dus cu gândul la multe lucruri:
- la vremurile trecute, o temă (a regretului) care mi-a fost mereu aproape de suflet;
- la vorbele actorului de origine amerindiană Johnny Depp, care, nu știu de ce, mi-au rămas întipărite în memorie: "sunt un tip banal: mi-ar plăcea să îmbătrânesc stând pe o verandă și privind un lac";
- la munții pe care îi iubesc irevocabil și pe care, cât timp circumstanțele mi-au permis, i-am străbătut cu drag;
- la un bărbat deosebit, pe care am avut privilegiul să îl cunosc, și care gătea cu volumul lui Radu Anton Roman în față.

citindu-vă, cu o siderare admirativă, datele biografice, consider că sentimentul de umilință evocat nu este nicidecum justificat.

cu plăcerea de a fi descoperit un poem frumos și un poet.

 =  Maria Daniela Goea
Mircea Florin Șandru
[18.Sep.11 16:22]
Maria Daniela Goea, de multă vreme n-am mai benefiiciat, pe www.poezie.ro, de un comentariu atât de pertinent și de generos. Cuvintele dumneavoastră mi-au mers la suflet și au reprezentat pentru mine o gură de oxigen într-un moment în care m-a prins dorul de doi prieteni scriitori, Radu Anton Roman și Mircea Nedelciu, dispăruți prematur dintre noi. Vă mulțumesc mult de tot și vă doresc mult bine. God bless You!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !