Comentariile membrilor:

 =  Dilemă
Vali Slavu
[19.Apr.12 07:04]
Am văzut aseară că ați trimis spre reevaluare aceste madrigale, dar eram prea obosită să răspund. În plus, vă mai aprobasem un text ieri. Le citisem cu câteva zile în urmă. Văzusem că ați retras tot ce a fost la Atelier, mai puțin două postări cu madrigale. Înțeleg că țineți mult la ele. Apreciez că v-ați găndit, peste ani, cu recunoștință, la oameni dragi, profesori care v-au îndrumat cu dăruire. Nu știu dacă ați modificat ceva la variantele originale sau le-ați retrimis în speranța că alt editor (adică eu) va fi mai indulgent.

Părerea mea:

Acel titlu nu-și prea are rostul, mai ales așa cum este scris:
mulțumiri și pe această cale,

Titlurile madrigalelor mi se par cam prea încărcate, în plus eu sunt împotriva prescurtărilor de genul "D-nei prof."

Referitor la al doilea madrigal, mă întrebam ce reacții ar stârni faptul că ați scris că doamna profesoară a fost trimisă pe pământ, precum Iisus.

Acum, având comentariu recent, textul va fi readus în atenția colegilor de site. Aștept și părerile lor și, dacă vor fi favorabile, îl scot de la atelier.

 =  D-na Vali...
Prundoiu Dan
[19.Apr.12 08:30]
Vă mulțumesc pentru promptitudine; nu "speram" să îl aprobați dvs. (pentru simplul motiv că dvs. ați precizat clar că aprobați doar epigrame/catrene), nu este epigramă, am corectat pur și simplu acele madrigale pentru că nu aveau niciun fel de prozodie și mă deranjau (acum) la citire. probabil voi modifica, cândva, și cel de-al doilea text din Atelier.
în ceea ce privește al doilea madrigal, are, puțin, și caracter de epigramă, pentru simplul motiv că până la urma-urmei toți suntem fiii lui D-zeu, sau greșesc? și pe Adam și pe Eva tot El i-a "trimis" (pentru că, după alții, paradisul ar fi fost aici) pe Pământ, dar nu puteam folosi această comparație (cu Adam și Eva) pentru simplul motiv că d-na prof. Morărean este într-adevăr de o bunătate (aproape) suprapământească si nu îi cunosc (eu) vreo vină, poate aceea că este exagerat de calmă, de înțelegătoare?
cât privește prescurtarea, eu am întâlnit des aceste titulaturi, ex: prof. conf. univ. dr. ...

vă mulțumesc pentru atenție dar chiar mi-e greu să exprim în cuvinte ce simt eu pentru acești trei oameni (în special).
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !