Comentariile membrilor:

 =  da
Liculescu Constantin
[11.Jul.11 21:20]
ar mai fi de adaugat ca Google Plus te lasa sa-ti faci site gratuit, ceea ce in alte parti te costa de te rupe. Facebook nu ofera asa ceva, e facut doar pentru chatuiala si Internet Marketing

 =  Am încercat
Vali Slavu
[12.Jul.11 14:53]
să-mi fac cont, dar mi s-a spus că "Există deja un Cont Google asociat acestei adrese e-mail...". Am încercat cu altă adresă și... același răspuns. De ce, oare?

 =  @vali: detalii importante!
Radu Herinean
[12.Jul.11 20:17]
Dacă ai deja un cont pe gmail.com nu e nevoie să îți creezi din nou contul. Trebuie doar să primești o invitație pentru a-l putea utiliza pe Google+.
Înregistrează-te pe acel articol din zona.ro folosind ca adresa email de contact adresa ta de gmail, postează un mesaj pe acel articol, și vei primi o invitație, iar apoi vei folosi adresa gmail deja deținută ca să accesezi toate facilitățile din Google+

 =  why not
Traian Rotărescu
[13.Jul.11 21:50]
Da-i inainte cu tupeu sau "agonisti, treceti google +!"

This is most resoursful, Radu, e, in limita intelegerii mele, o modalitate cat se poate de binevenita de a iesi, meritat, in evidenta.

Sunt convins ca destui de multi utilizatori vor apela la aceasta oportunitate, asadar comunitatea nu va avea decat de castigat.

 =  Binevenit
Cristiana Nicolae
[03.Aug.11 12:32]
Era și timpul pentru o schimbare în bine...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !