Comentariile membrilor:

 =  Felicitări
Gârda Petru Ioan
[20.May.11 17:40]
Sunt zvonuri că ai fi câștigat ceva... pe acolo și cred că pe merit.
Ne vedem la Alba Iulia. Am să stau noaptea treaz, poate că îmi iau eu ceva notițe de data asta :)

 =  Bune toate...
Dan Norea
[20.May.11 19:59]
...dar mi-au plăcut mai mult cele de la tema a doua. Construcția și prozodia sunt excelente, dar ultimele două parcă au poante mai percutante.
Dacă e adevărat ce zice Nelu, felicitări!

 =  Grupaj bun
Vali Slavu
[20.May.11 21:24]
Dacă e adevărat ce se zvonește, felicitări!
Epigramele sunt frumoase, de aceea au și luat premiu. Aș zice și eu, precum Dan, că au o construcție și o prozodie excelente, dacă nu m-ar fi gâdilat la ureche acele aritmiuțe (observi că le-am alintat) din a doua epigramă: "nu-i mai" și "doar la". Ar mai fi "tenace ce"-ul acela...
Acuma, nu te supăra pe mine... :)

 =  Epigrame bune
ioan toderascu
[21.May.11 14:03]
Apropiate ca valoare, mi-e greu să fac un clasament. Parcă un pic mai simpatice sunt cele cu țestoasele. N-am să întreb, însă, cum a ajuns țestoasa pe faleză. :)

 =  Bune
nicolae bunduri
[22.May.11 10:22]
ascensiunea lui Chitul continuă ceea ce e bine și pentru el și pentru epigrama românească.Grupajul este bun cu un minus pentru disonanța "Cum munca-n câmp..."

 =  Raspuns
Chitul Grigore
[22.May.11 11:07]
Multumesc pentru aprecieri dar si pentru critici. Exigenta epigramistilor de pe Agonia in aprecierea lucrarilor postate explica,dupa parererea mea, rezultatele obtinute de membrii acestui site pe plan national.

 =  O explicație suplimentară
Dan Norea
[22.May.11 11:26]
Grigore, nu spun că n-ai dreptate, dar în cazul particular al concursului de la Tg. Jiu, mai sunt si alte motive care justifică un podium numai cu agoniști. Să nu uităm că, dintre premianți, singurul neagonist este Dan Căpruciu, care intră des pe internet. Concursul a fost anunțat pe 5 mai. Termenul de trimitere a fost 15 mai. Cei care au internet au aflat cu toții, dar din ceilalți, numai o parte. Concursurile sunt promovate în cenacluri. Ca să-ți dau un exemplu, întâlnirile CUC au avut loc pe data de 16 aprilie și 21 mai. Modalitatea de trimitere a fost exclusiv internetul.
Pe colegii mei fără internet (majoritatea) n-am putut să-i anunț decât "A avut loc un concurs...".

Ãsta nu e un reproș la adresa lui Dobreanu, care așa a conceput concursul, ci o explicație suplimentară a unui podium plin de agoniști.

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !