Comentariile membrilor:

 =  Mda...
Dan Norea
[19.May.11 14:33]
După mine, te-au inhibat temele. Valoarea ta este mult peste textele de aici.
Din ele, parcă-parcă cele de la prima temă sunt un pic mai bune. Dar și acolo aș cârcoti, versul 4 de la prima epigramă se citește greu.

Separat de asta, când ne întâlnim, să vezi ce-ți fac! Motivul: nu ai pus niciun comentariu la anunțul cu volumul meu "Epi...gramatica". Prietenii știu de ce îí fac acest reproș. Ceilalți, care nu cunoașteți contextul, săriți peste paragraful ăsta. :)


 =  Eu prefer țestoasele
Gârda Petru Ioan
[19.May.11 22:37]
Dar și celelate sun destul de bune.

 =  Dane, asta e!...
ioan toderascu
[20.May.11 08:36]
Ce să fac dacă, de ceva vreme, nu reușesc să scri și ceva care să fie pe gustul tău? Trebuie să mă împac cu gândul acesta, așa cum speri să o faci și tu. Eu nu spun că textele de mai sus rup gura târgului, dar nici ale altora nu sunt de speriat, cum văd că sugerezi în comentariile tale. În opinia mea, mai bune sunt epigramele de la a doua temă, mai ales cea cu parașuta.
Legat de al doilea subiect, nu-mi dau seama ce știu prietenii, dar eu știu că am avut ceva probleme cu calculatorul în perioada aceea, și apoi m-am gândit că nu mai are rost să las vreun comentariu, la fel cum ți s-a întâmplat și ție atunci când luasem premiul de la Mizil.
Prietenii nu știu, dar noi știm...

P.S. "Valoarea ta este mult peste textele de aici". Totuși, care este valoarea mea? Spune, te rog, măcar să știe toată lumea.


 =  Nelu, mă bucur
ioan toderascu
[20.May.11 08:42]
... că ți-au plăcut, mai ales prin prisma faptului că... ai fost în juriu!
Mulțumesc pentru semn!

 =  Todo :)
Dan Norea
[20.May.11 14:25]
Eu nu spun că textele de mai sus rup gura târgului, dar nici ale altora nu sunt de speriat, cum văd că sugerezi în comentariile tale.

N-am spus că textele altora sunt mai bune decât ale tale, cu excepția grupajului lui Bunduri, care chiar mi-a plăcut. Diferența față de alții este că de la tine am așteptări foarte mari.

Legat de al doilea subiect, nu-mi dau seama ce știu prietenii, dar eu știu că am avut ceva probleme cu calculatorul în perioada aceea, și apoi m-am gândit că nu mai are rost să las vreun comentariu, la fel cum ți s-a întâmplat și ție atunci când luasem premiul de la Mizil.

Todo, dacă începi cu "ochi pentru ochi și dinte pentru dinte", mă dau bătut din start. Eu cu ochii stau foarte prost, am o miopie serioasă de la 10 ani, iar cu dinții nu mai vorbesc. Așa că ridic steagul alb.

Totuși, care este valoarea mea? Spune, te rog, măcar să știe toată lumea.


Nu pot spune că ești mai bun decât X sau Y, ca să nu înceapă și ei cu "ochi pentru ochi și dinte pentru dinte". Dar îți pot spune ceva de care sunt sigur: ești mai bun decât mine. La epigrame, că de asta era vorba. La suflet eu sunt mai bun. Mulțumit? =  Un grupaj reușit
Vali Slavu
[20.May.11 17:30]
Te felicit pentru acest grupaj! În condițiile în care temele nu au fost chiar ușor de abordat, ai realizat patru epigrame reușite.
La a doua epigramă aș avea o observație, aceeași pe care i-am făcut-o, mai înainte, lui Cornel (rima îmbrățișată vs. rima încrucișată), dar, cu siguranță... există o explicație, de ai optat pentru forma aceasta.
Cele de la tema a doua îmi plac în mod deosebit. Nu au genul acela de poantă care "mușcă", dar au multă profunzime, au poante "filizofice" - ca să spun așa. Or, genul acesta de epigramă e mai greu de realizat.
"Primul zbor al unei broaște țestoase" este preferata mea.

 =  Parerea mea
Chitul Grigore
[20.May.11 19:04]
Preferatele mele sunt in ordine 4,3,2,1. La a 4-a, care este cea mai interesanta, am, totusi, o mica rezerva: broastele testoase pot urca pe munte?

 =  Răspunsuri
ioan toderascu
[21.May.11 13:40]
Dane,
Parțial, sunt mulțumit. Nu știu dacă ești mai bun la suflet decât mine, dar știu precis că ești mai diplomat. Eu sunt mai direct, spun omului în față ce nu-mi convine, indiferent de consecințe.

Vali,
E un grupaj bun doar dacă ne gândim la dificultatea temelor. Legat de a doua epigramă, m-am tot gândit ce variantă să aleg și am ales-o pe aceasta, dar nu cred că a afectat cu ceva. Dacă la a treia sunt de acord cu tine, la a patra nu sunt; eu cred că e o epigramă cu poantă, nu filozofică. Aș fi bucuros să mă înșel.
Mulțumesc pentru aprecieri!

Grigore,
Ordinea asta o văd și eu. Eu cred că o țestoasă poate ajunge pe munte; depinde... prin ce mijloace! Dar, dacă judecăm la rece, această ființă nici nu știe ce-i... parașuta!
Mulțumesc de trecere!

 =  Părerea mea
Vali Slavu
[21.May.11 14:35]
este că țestoasele pot urca pe munte, dar numai acelea care doresc să sară cu parașuta! :)

 =  Ioane
nicolae bunduri
[22.May.11 19:25]
Cu toată amiciția noastră care datează de vreo 15 ani, trebuie să îți spun că prezinți simptome de narcisism.
Îți spun eu care e valoarea ta: ești un geniu. Mai vorbim la Alba Iulia unde sper să ajung

 =  Nae, Nae...
ioan toderascu
[22.May.11 20:23]
Te-am întrebat eu ceva? Parcă ți-am mai spus să-ți vezi de ale tale. Ce te macină, mă rog? Întrebarea e retorică. Te anunț că nu avem ce vorbi, nici la Alba, nici altundeva. Punct!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !