Comentariile membrilor:

+ Un volum de citit neapărat
Dan Norea
[08.May.11 17:14]
Am făcut rost de volum de la doamna Elis Râpeanu, încă de când m-am urcat în trenul de Vișeu. Cum drumul a fost lung, am avut timp să-l citesc pe îndelete. Îl recomand oricărei persoane care are pretenția că aparține breslei epigramiștilor, de la începători la maeștri.

Spre deosebire de volume similare, care se mulțumesc să prezinte epigramele participante într-un format de antologie, aici găsesști în prima parte nu numai cele mai bune epigrame participante la concurs, dar și argumente pentru care anumite catrene au fost sau (mai important) n-au fost selectate în cuprins.
În partea a doua (Mircea Trifu - Restitutio) poți citi câteva materiale semnate Mircea Trifu de prin anii '80 extraordinar de interesante. Cel mai mult mi-a plăcut o anchetă din 1985 despre cele mai bune trei epigrame românești.

Dacă regret ceva, este faptul că n-am participat la concurs. Poate apăream și eu într-un asemenea volum de excepție și, implicit, în lista de mai sus ca al zecelea epigramist agonist prezent în volum.

Nefiind prezent, mă consider cu atât mai îndreptățit să luminez cu o stea apariția acestei prezentări, pentru care o felicit pe colega noastră Vali Slavu. =  Vali Slavu
milos petru
[08.May.11 19:11]
Felicitări Vali pentru felul în care prezinți cartea.
Felicitări tuturor concurenților dar în special "agoniștilor" care au luat premii și celor care au ajuns în carte.
Apreciez faptul că prietenul meu petru miloș care are nivel 0 pe agonie nu v-a făcut de rușine și îi mulțumesc Doamnei Dr. Elis Râpeanu că i-a apreciat efortul
Aș dori ca Vali să ne spună cum se poate obține acest volum, dacă știe
Vă respect pe toți,
mitru


 =  + Recomandare
Chitul Grigore
[08.May.11 20:21]
In felicit si eu pe agonistii participanti si mai ales pe cei laureati!
Am cumparat si eu cartea la Viseu, la recomandarea lui Dan Norea. Am citit-o dupa ce m-am intors acasa si marturisesc ca m-a captivat. Analiza critica a epigramelor, materialele lui Mircea Trifu , sondajul cu cele mai bune trei epigrame si, in general, modul cum a fost realizata toata partea a doua a cartii ma determina sa o recomand si eu tuturor iubitorilor de epigrama.

 =  felicitări,
Ottilia Ardeleanu
[08.May.11 20:37]
Vali, întotdeauna cu sufletul lângă tine și lângă epigramă. Este o specie care mă delectează.
Felicitări epigramiștilor agoniști!

Ottilia

 =  Cu mulțumiri
Vali Slavu
[09.May.11 07:16]
Dan și Grigore, așa cum spuneți, acea analiză critică poate fi de folos oricui. Am primit, în urmă cu doi ani, trei volume de la primele ediții ale concursului și, citindu-le cu atenție, am aflat multe lucruri care mi-au prins bine. Acest volum are, în plus, și acea "restituire" la fel de utilă.
Petru Miloș, doamna Elis Râpeanu obișnuiește să le trimită participanților volumul, prin poștă. Deci, va ajunge și la Ghiroda.
Ottilia, mă bucur că ești și de această dată alături de noi.
Vă mulțumesc tuturor!

 =  constatarea unui epigramist(cârcotaș)
milos petru
[07.Jun.11 18:16]
Ar fi zis ieri un țăran:
Bucuros îs că scriu bine
Și-am ajuns și-un orășan
Să-l așez cu-n rând sub mine.
mitru

Îi mulțumesc D-ei Elis Râpeanu, am primit cartea și mă simt tare bine aproape de maeștrii.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !