Comentariile membrilor:

 =  Foarte frumos!
Maria Gold
[28.Feb.11 00:09]
Ce bucurie să văd că te-ai dat cu vegetarienii!!! Cu ceva anișori în urmă, am întîlnit o femeie,care, la orice problemă de viață, de sănătate, de moarte avea același răspuns, ,,... cruditățile,,. Nu m-ar fi impresionat dacă nu mi-ar fi spus și vîrsta. Arăta frumoasă, pielea tînără și era plină de energie.
M-am dus acasă, am luat un sac de gunoi și am scos tot din figider. Cînd s-a întors barbatul meu de la muncă, i-am declarat că de acu înainte nu mai intră nimic spurcat la noi în casă și nu mai gătesc nimic. După un schimb de țipete, am obținut promisiunea că dacă eu rezist două săptămîni, renunță și el la carne.Era sigur că va cîștiga. I-am dat teme, s-a apucat de citit și după cîteva săptămîni nu numai că a devenit vegetarian dar a început să organizeze și să țină seminarii despre alimentația sănătoasă și cum poți să-ți schimbi stilul de viață, cum să elimini carnea și produsele procesate.
Există această misconcepție că vegerarienii mănîncă numai morcovi, măsline și soia. Cînd adevărul e că numai după ce renunți la carne înveți că este acolo o lume fantastică,cu posibilități nelimitate .
Textul tău plin de umor reușește să trezească atenția și te întrebi ce-i de făcut. Sunt soluții. Grădina. Prietenul meu fermierul, la care mă duc acasă și văd că produce organic, bio. (Unul din copiii mei e 75-90 % fructarian. Nu numai că trăiește bine și sănătos dar a înflorit la învățătură. Doi din copiii mei nu știu ce e ăla mecdonalț. Sau alte jancfuduri).
Drumul pe care ești este una dintre cele mai frumoase aventuri pe care eu cred că le putem avea, e mult de luptat cu Goliat( Vezi Monsantoo și etc), dar și cu Goliatul din noi.
Cele mai frumoase lucruri care se întîmplă, te reconectezi cu natura, cu tine, trăiești în prezent.

 =  Maria:)
Ina Simona Cirlan
[28.Feb.11 19:15]
Încă nu-s dar sunt pe drumul bun. O să te caut să-mi dai ceva rețete miraculoase, poate reușesc să-l fac să pască și pe jupân:))
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !