Comentariile membrilor:

 =  Actiunea este
Nicolae Sorina
[08.Mar.11 22:38]
Am tresarit la acesta poveste minunata. Actiunea este pe timp de razboi, in Sibiu, aproape de Sibiu, iar atunci cand a-ti pomenit de parintele Botocan, am tresarit. Va spun, de ce: prietenul meu de viata, a avut un astfel de cunoscut. Il chema tot Botocan. Era tot preot. In Sibiu locuia. Nu-i musai sa fie aceeasi persoana, dar tresarirea mea a fost mare, iar eu am citit cu mare placere, toata scrierea Dvs. Cu stima.

 =  În primul rând
nicolae tomescu
[08.Mar.11 23:45]
vă mulțumesc de vestea ce mi-o dați cu privire la cetirea scrierii.
Acel preot chiar a existat. A fost slujitor în Catedrala metropolitană din Sibiu iar în timpul războiului, pe front, a acordat asistență religioasă soldaților din reg. 90 inf. Dacă ar mai trăi ar avea acum peste o sută de ani. Aproape toate personajele din scriere au existat. Eu încerc a le face să mai trăiască în gândul celor ce citesc.

Vă urez toate cele bune

 =  Câteva cuvinte...
Miclăuș Silvestru
[09.Mar.11 11:53]
trebuie să vă spun! Meritați din partea mea felicitări! Sincer vă spun că ați reușit să stoarceți câteva lacrimi sensibilității din mine. Ați descris, observând (respectând) atent firul derulării acțiunii. În plus, rezultatul Speranței, a fost cel care m-a făcut să scriu aceste câteva cuvinte... Vă rog doar să reveniți asupra unei fraze: "O să-i adune pe cei șase frați și pe cele patru surori împreună cu soțiile și soții, cu copiii lor" - vedeți dv cum...
nedumerire de clarificat pentru mine: XII(18)...
Citit cu mult interes! Vă doresc mult succes

 =  în puține cuvinte:
nicolae tomescu
[10.Mar.11 23:18]
Nu am urmărit să storc lacrimi.
Simplu: cifra romană arată numărul capitolului iar cea arabă a subcapitolului.




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !