Comentariile membrilor:

 =  ottilia ardeleanu- din ce în ce...
Nache Mamier Angela
[24.Jan.11 20:28]
din ce în ce mai bine , te apropii din ce în ce de TINE...

 =  .
nica mădălina
[24.Jan.11 20:33]
aici - zădărnicește ruina
umană

e pretențios și la limita clișeului.

 =  babuuum
mihai amaradia
[24.Jan.11 20:58]
cateva lucruri de retinut incepe bine pana la verbul pompeaza, nu stiu parca altceva tre scos din rastel ca sa nu para facil, ultima strofa e buna. johnny walker - keep writing

 =  Otilia,
radu stefanescu
[24.Jan.11 21:19]
aș zice să schimbi titlul ăsta cu "răsturnarea", sincer să fiu, eu unul am dat buzna pe text ca fluturele pe lampă. or mai fi fost și alți optimiști, nu știu.

și "oamenii la negru pompează speranțe".

de ce nu și albii? crede-mă, și albii.

 =  P.S.
radu stefanescu
[24.Jan.11 21:20]
subtitlul e scris mic, acum l-am văzut...

 =  pareri
Paul Gabriel Sandu
[24.Jan.11 22:26]
"locuieste-ma ca pe o tara devastata" - formidabile versuri! nu-mi pot inchipui o declaratie de iubire mai profunda, mai radicala, mai deznadajduita!

 =  să vă găsesc aici
Ottilia Ardeleanu
[24.Jan.11 22:54]
este o surpriză plăcută, recunosc.

Angela Nache-Mamier: nu știu dacă sunt eu ori altcineva în locul meu, dar, se pare, personajul din seara aceasta și-a intrat bine în rol. mulțumesc.

Mădălina: partea aceea am schimbat-o de câteva ori până să ajung la forma aceasta. mi s-a părut cea mai potrivită, în cele din urmă, cu ceea ce voiam să fie trecerea între stări. mulțumesc.

Mihai: bucuroasă că ai lăsat comm aici și că ți-a plăcut finalul. mă străduiesc așa cum se poate. mulțumesc.

Radu: cum bine știi, mă onorează trecerea ta și mulțumesc. acolo, "la negru"... de asemenea știi că nu se poate face confuzie.

Paul: eram sigură că asta îți va atrage atenția. mulțumsec.

Ottilia Ardeleanu


 =  otilia
Anca Roshu
[25.Jan.11 07:56]
sa stii ca am stat putin sa ma gandesc daca sa scriu au ba comentariul asta, pana la urma am zis ca da nu ba, so:
ti-am citit textele... cu mica mare aproximatie, cam toate ce le-ai postat in ultima vreme. dupa aia m-am dus in pagina ta si am cautat texte de-ale tale mai vechi. am citit, de ex, femeia paranoica sau ceva cu vecinii de la bloc, nu mai retin bine titlul.
ideea este ca am constatat, citind cum am zis, si texte de acum si alea vechi, de acum cativa ani, ca ai evoluat foarte mult. dupa parerea mea, ai crescut chiar tare de tot! :)
textul de aici, si ultimele postate, desi unele mai reusite, altele mai putin, sunt categoric superioare, net, fata de ce postai acum cativa ani... daaar, si acum vine partea care m-a facut sa ma gandesc daca sa scriu sau nu comentariul asta, sper ca o sa intelegi bine si sa nu te superi.
vasazica, ultimele tale texte, sau unele dintre ele, is chiar foarte reusite!
si asta la fel!
imi place foarte mult inceputul ala cu tara devastata, mi se pare grozav!
daaaar mi se pare ca acum, adicatelea in ultimele saptamani, sa zic asa, scrii texte dupa un sablon. ai o reteta, care functioneaza, ce-i drept, si probabil daca functioneaza te gandesti de ce sa o schimbi, si toate textele/poeziile sunt dupa acelasi calapod... e ca si in scheciul ala cu piersic, cumva, tot la cucurbitacee ajungi.
vad ca primesti tot felul de sfaturi, sa citesti una, sa faci alta, eu cred ca tu ai suficienta personalitate sa stii exact ce trebuie sa faci pentru a urca in continuare, tinand cont de parerile obiective, evident...
fiindca, dupa parerea mea, acum ai ajuns pe o treapta mult mai sus decat erai acum cativa anisori, da' e pacat sa ramai aci... si, dupa cum ziceam poeziile tale, desi faine, sunt prea asemanatoare spre identice... citindu-le, simt acelasi lucru pe care il simteam cand ascultam, pe vremuri, modern talking... adica da, e ok, dragut, linie melodica faina, da' cand ai ascultat o melodie poti zice, fara dubiu, ca le-ai ascultat pe toate.
o sa mai trec, desigur... :) si sper ca interventia mea nu te va deranja...

 =  Anca,
Ottilia Ardeleanu
[25.Jan.11 19:36]
pentru mine părerile tuturor contează.
mă gândisem să scriu un comentariu amplu ca răspuns la cele ce spui.
dar, în final, voi spune doar atât: eu sunt și voi fi doar eu.

mulțumesc pentru trecere, pentru grijă, pentru atenționare și te asigur că nu m-am supărat deloc.

Ottilia
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !