Comentariile membrilor:

 =  ...
Monica Manolachi
[29.Sep.10 14:52]
Dincolo de reacția bine construită față de o piesă la care aș merge și eu, mi-a atras atenția titlul, ca una dintre cele trei componente din formula identității (eu, celălalt și relația). Mă așteptam să găsesc ceva pe tema asta mai explicit, de fapt un pic teoretizat, măcar un paragraf, fiindcă e de reținut și de pitrocit.

 =  .
nica mădălina
[29.Sep.10 15:19]
(sperând să n-apară de două ori, căci au fost probleme cu netul între timp, redau ce apucasem să răspund și n-a apucat să intre)

monica, am încercat doar să dau de înțeles, și nu să dezvolt, pentru că s-ar fi transformat din încercare de cronică în comentariu pe textul lui caraman. or, pe cât am putut, m-am ferit să pic în capcana asta, oricât de atractivă. de aceea am preferat inserții gen textul este, de fapt, un "despre voi numai de mine".

mai mult, textul însuși chiar ar fi putut fi despre relația despre care spui, dar, din punctul meu de vedere, a eșuat într-o aglomerație prin care să se arate iscusința în a construi postmodernist un discurs. și atât.

astfel că să dezvolt eu pe marginea acelei relații ar fi fost să mă îndepărtez de la ce anume textul a oferit.

și să fi teoretizat eu ar fi însemnat să combat excesele teoretizante din text (căci abundă, chiar dacă sunt formulate, uneori, ciuntit, și nu eliptic) cu, într-un fel, aceeași monedă. altă capcană, în opinia mea.

mulțumesc de trecere, mi-a prins bine.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !