Comentariile membrilor:

 =  ...
cezara răducu
[22.Sep.10 20:31]
,,În mână țin o inimă
Ce nu-mi mai vorbește ,,
................
"Un lup albastru
Mi-a spus că încă mai exiști"
și ar mai fi multe esențe poetice în poem
o mică problemă la citit.cred că restrâns ar fi avut același impact.

 =  .
Ecaterina Bargan
[22.Sep.10 22:50]
poate n-ar trebui să mă exprim, dar mi se apre un text în mare parte plictisitor, lucru datorat formulărilor sinuoase. iar dacă se pun virgule, e bine să fie puse peste tot, unde sunt necesare (cum ar fi necesară o virgulă după "În umbră", pentru izolare). apoi, sunt versuri care, mi se pare mie că nu au o altă utilitate decât cea de umplere (strofa 4, spre exemplu), și asta fură din emoția acelor versuri care formează esența poetică ("În mână țin o inimă/ Ce nu-mi mai vorbește", dar mai sunt și altele). în schimb, în penultima strofă e un fel de descriere mai apropiată de ceea ce îmi place să citesc.
zic că e o recomandare benefică, în vederea încurajării și promovării autorilor mai puțin citiți, dar care ar merita atenție, și, poate, niște sfaturi sau păreri, în vederea îmbunătățirii propriei scriituri, dar nu unul mai puternic/ mai bun, decât textele aflate acuma pe prima pagină, în opinia mea. mai trec.

 =  .
nica mădălina
[23.Sep.10 14:34]
consider că ar fi ajutat încercării de ton incantatoriu o fragmentare altfel a textului, astfel încât acesta să nu se prelingă, ci să danseze.
cât despre interiorul său, are un lexic în care abundă prea substantivele grele, ceea ce duce la pierderea imaginilor printre rânduri.

 =  (
Gunță Mariana Aurelia
[23.Sep.10 15:30]
pe când citeam primele strofe aveam senzația că mă aflu în fața unei manea.. abia după aceea ai început cu ceva original. ar trebui să schimbi începutul, să fie în ton cu restul poeziei

 =  "." reloaded
Buzatu Adrian
[10.Oct.10 03:04]
@Ecaterina
"poate n-ar trebui să mă exprim, dar..."
...nu e rău că ai făcut-o. Numai ca - te rog - explică-mi și mie ce ai vrut a spune prin:
"zic că e o recomandare benefică, în vederea încurajării și promovării autorilor mai puțin citiți, dar care ar merita atenție, și, poate, niște sfaturi sau păreri, în vederea îmbunătățirii propriei scriituri, dar nu unul mai puternic/ mai bun, decât textele aflate acuma pe prima pagină, în opinia mea. mai trec."

 =  .
Ecaterina Bargan
[10.Oct.10 10:21]
Am avut în vedere că nu țin minte să te fi citit până la această recomandare, că textul tău mi se pare mai slab decât alte texte care se aflau pe prima pagină, când ți-a fost dată recomandarea. Dar îmi cer scuze că am folosit pluralul. Eu n-am de unde să știu dacă ești sau nu un autor citit sau recunoscut pe acest site. Mult succes în ce faci!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !