Comentariile membrilor:

 =  .
Costin Tanasescu
[07.Sep.10 19:54]
șoseaua ce duce la fundeni e ok, gropile poti fi însă o metaforă pentru morminte. detaliul gri îneacă absolut orice culoare dornică să iasă la suprafață. deci punct ochit punct lovit. dragonul roșu n-a ars?...

 =  felinare zburatoare
Ioana Barac Grigore
[09.Sep.10 18:33]
Costin, mi-as fi dorit sa functioneze subliminal semnele facliilor felinarelor cu suflete zburatoare pe fundal b/w, cam cum se vedeau cele ale lumanarilor intr-una din ultimele secvente din Lista lui Schindler. In res, alb si negru si amintirea unui dragon rosu care a mai si ars.

 =  ^ ^ ^
Monica Manolachi
[09.Sep.10 22:13]
trec foarte rar prin zona aceea și uite că textul tău invită la recunoașteri personale. regăsesc cumva în scrisul tău același stil cu secvențe decupate și colate. cunoscosc cartieurl, totuși nu-l cunosc, ia să văd cum este de fapt, cam asta e reacția mea. ultima strofă face poemul, primele sunt cam "cărnoase". mizezi pe sublimare. nu-mi dau seama dacă "m-aș ușura" are aici sens argotic, nu cred că s-ar potrivi. poate un "aș scăpa" sau altceva?

 =  .
laurentiu ion
[12.Sep.10 23:56]
primele 2 strofe sunt f frumoase, dar ultima nu-mi place - voce afectata, grava. apoi daca revezi inceputul primei strofe si celei de a doua, ai sa observi cat de urat se citeste Soseaua AIA - Mirosul ALA. as mai dinamiza, mai ales prima strofa - spre ex. Soseaua era plina de gropi; sau poti pune un PE SOSEAUA AIA, in caz ca tii cu tot dinadinsul sa pastrezi AIA. dar eu spun ca unul dintre ele (AIA, ALA) trebuie sa dispara.

nici "sufletele morților cățărate pe felinarele de hârtie de orez" nu suna prea bine, e greoaie

 =  pe cuvântul meu de cercetaș
silviu viorel păcală
[11.Oct.10 21:08]
e o lume magnifică acolo și dacă sunt și felinare și oameni și polițiști, eu sunt invidios că nu locuiesc undeva pe acolo. Unde e boema de altădată?!!

 =  Monica, Laurentiu, Silviu
Ioana Barac Grigore
[28.Mar.11 00:28]
Ma bucur sa va vad prin cartierul meu
Nu la Colentina ma refeream, nu am locuit niciodata acolo, am trecut des pe la Fundeni, in schimb
Am retinut observatiile
Multumesc
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !