Comentariile membrilor:

 =  Despre colacii și babele lui Laurențiu
Vali Slavu
[01.Sep.10 10:27]
Primele trei îmi plac, sunt ingenioase ideile. La a patra, ultimele două versuri nu-mi sună bine. Eu am evitat să folosesc expresia "S-a dus baba cu colacii", așa cum a fost dată, ca să evit aritmia "s-a dus". Se putea reformula "Trece baba cu colacii" sau "Se duse baba cu colacii".
Oricum, la tema aceasta, destul de greuță, ai găsit idei interesante. Felicitări!

 =  Mda
Laurentiu Ghita
[01.Sep.10 12:09]
Mai interesant este că și alții au atacat aceleași idei. Nu cred că cineva poate afirma neadevăruri. Oricum, tema a fost grea.

 =  Grele teme
nicolae bunduri
[02.Sep.10 14:13]
Și totuși prima epigramă e foarte bună chiar dacă versul 2 putea fi "lucrat" la "...problemele-l..." care putea fi "...problema îl..." și se mai elimina disonanța.La colacii de salvare cred că s-au gândit toți participanții. Și eu dar am renunțat. Nu am avut ceva "prezentabil" și mi-e că mă fac de râs postând. Oricum, grupajul lui Lau este bun, lucru confirmat de steluță. Bravo

p.s. A apărut cumva revista EPIGRAMA? poate ne spune Lau câte ceva

 =  Mie...
Gârda Petru Ioan
[02.Sep.10 17:45]
...îmi plac mai mult cele din mijloc. Apoi a patra. La prima nu prea m-am prins, dar dacă a plăcut lui Bunduri și lui Slavu, înseamnă că sunt eu mai redus... Sau Boc? :)

 =  Totuși, prima
Dan Norea
[02.Sep.10 18:09]
Păi, Nelu, când e tăcerea de aur ? Când ai avea multe de spus, dar reușești să te abții. Când n-ai nimic de spus, nu mai e niciun merit... Așa, ca Boc.

La ultima, mi se pare mai puțin importantă aritmia de la "s-a dus" față de "lu-at", care are hiat, nu diftong. Știu asta pentru că tocmai am făcut și eu aceeași gtreșeală de curând și am fost corectat aici, pe agonia.


 =  Aferim de trecere
Laurentiu Ghita
[03.Sep.10 08:14]
Salut, prieteni.
O să îl contactez astăzi pe dl.Lică să-l intreb de revistă. Sunt extrem de aglomerat si profesional și personal și nu am avut timp de asta.
Ioane, ideea e că e bine când știi ce să vorbești, mai ales când îți spune șeful ce. Dar când trebuie să taci? Despre ce să taci?
Norică, să știi că m-am zgâit în DEX, ca să nu fac năzbâtii și așa e: lu-at. Multe epigrame îmi scapă și mie greșite din astfel de cauze, dar, de aia suntem aici,să ne corectăm. Nae, ai dreptate, sună mai bine cum zici tu.

 =  Laurențiu
tincuta horonceanu bernevic
[03.Sep.10 14:08]
După părerea mea a doua e cea mai tare, după care urmează 3, 1 și 4. O temă cam ciudată după mine și ideile tale merită felicitări.

tincuța

 =  atunci e bine când...
nicolae bunduri
[05.Sep.10 09:47]
unu' zice că e bună prima, altu' că cele de la mijloc și altu' că ultima Rezultă că sunt bune toate Chestia asta chiar îmi place când mi se(mai) întâmplă
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !