Comentariile membrilor:

 =  feat
Dely Cristian Marian
[22.Jun.10 00:00]
ăla din jilț ne-ar tot ura de bine și degeaba. tot el favorit. trebuie luat de favoriți în durerea lui de învățământ că poate numai așa. dar-ar moralul zdravăn în ea de economie să dea!

cu prietenie,
cristian

 =  lui Dely Cristian
Dragoș Vișan
[22.Jun.10 00:03]
Bine spus, "Favoritul" se-ntoarce mereu în jilțul său, cu toți favoriții săi de la Snagov...

 =  .
George Pașa
[22.Jun.10 10:01]
Mi-au plăcut întotdauna răsucirile de sens într-un joc lingvistic prin care sunt trezite virtuțile nebănuite ale cuvintelor. Desigur, nu se putea renunța la intenția satirică. Iar aici paronimia și calamburul se concentrează și pe absurdul pe care îl trăim.

 =  răssuciri!
Ottilia Ardeleanu
[22.Jun.10 18:28]
Dragoș, te întreci pe tine!
Alfabetul tău este deosebit. și nu mă refer la stilul de a scrie, care este același: sincer, clar, autentic. ci la... nuanțe, de data aceasta.

numai bine,

Ottilia Ardeleanu

 =  Ottiliei
Dragoș Vișan
[23.Jun.10 23:51]
Îți mulțumesc pentru aceste constatări, dragă Ottilia. De fapt m-am inspirat - doar ca model, dintr-un "Vokbular de vokbul rar" (2010, Satu Maru) de Ovidiu Mica.

 =  lui George
Dragoș Vișan
[24.Jun.10 00:06]
Ai remarcat cu atât de multă atenție posibila virtute a românului, încă de pe vremea lui nenea Iancu, sau chiar a prințului și domnului Dimitrie Cantemir, de-a vorbi în calambururi, jocuri lingvistice (lexico-semantice), sau răsuciri ale morfologiei și sintaxei. Sper să inovez în această direcție, din păcate nerecunoscută de critica literară. Eu nu scriu pretențios, eu mă las atacat de orice interpretare justă și dură, eu vreau să folosesc orice resurse ale limbajului literar, orice formă de comunicare, cât mai directă...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !