Comentariile membrilor:

 =  Un articol bun
George Pașa
[12.Jun.10 11:16]
Ca de obicei, articolul tău este bine documentat, dezvăluin o parte dintre frământările prin care a trecut literatura română postbelică. Este bine că reevaluezi creația unui autor foarte bun din acea perioadă, în ciuda contestărilor care au venit din extreme diferite. De fapt, care autor important de la noi nu a fost contestat?
Presupun că rândurile acestea și acelea care urmează în articolul următor, fac parte din teza de doctorat. Îți doresc lectori pe măsura muncii tale de aici.

 =  Erată
George Pașa
[12.Jun.10 11:18]
#dezvăluind"; fără virgulă în ultimul enunț

 =  George
Dragoș Vișan
[12.Jun.10 13:09]
Mulțumesc foarte mult. Da, sunt din lucrarea mea intitulată "Ion Caraion și poeții de la 'Albatros' ". Să fie precum spui tu, dar nu știu pe câți dintre cititorii de azi îi mai interesează.
Mă bucură nespus rândurile tale. Caraion este un subiect nevralgic în critica literară a ultimilor zece-doisprezece ani, iar ceea ce mă captivează e să descopăr de ce. Omul n-a făcut atâtea rele câte i s-au pus în cârcă prin "Săptămâna" lui Eugen Barbu (doar în anul 1982) & "România literară" (după deschiderea Dosarului I.Car., din 1998 încoace) - prin articole în care a fost batjocorit după cum au vrut mușchii celor din redacții sau ai colaboratorilor.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !