Comentariile membrilor:

 =  "simțeam nevoia de iubire"
Alexandru Gheție
[27.Mar.10 09:37]
imagini reusite si deliacate asemeni mugurilor gata sa izbucneasca pe ram :) As scoate de aici un singur cuvant - "multicolori", sau l-as inlocui, nu stiu de ce am oroare la acest cuv. In rest continui sa surprinzi prin sensibilitate si... nevoie de "iubire". :)

 =  Un poem ludic, de-o delicatețe a soarelui foarte incitantă
Dragoș Vișan
[27.Mar.10 09:57]
Grilajul buruienilor nărăvașe este o metaforă din spatele căreia mă văd și pe mine un pic. Poate am ajuns paranoic, dat fiind faptul că și eu am grădină, precum am mai mărturisit... Am smuls printre frunzele căpșunilor valuri de iarbă măruntă.
Mi-a plăcut încă de mic să particip inimos la curățenia de primăvară. Cu băț, cu peria de sârmă, cu ligheanul de spălat... Dar știu că asta presupune scame, multe scame, ce se iau după mine, vrând-nevrând.
Așa că am săpat și eu săptămâna aceasta toată grădina, zeci și zeci de metri pătrați, nevrând să scot rodiul ce-a rodit anul trecut pentru prima dată. În trei ore numai. Dă-mi și mie un prun, un nuc, dacă vrei să-l arunci!
Ai surprins de la ieșirea soarelui din țest, până la confetti de staniol ruginit toată transformarea grădinii întreținătoarei. Un poem în proză, Ottilia, pe care o să mi-l pun pe perete.

 =  Domnilor,
Ottilia Ardeleanu
[27.Mar.10 13:35]
vă invit la săpat, deci! Printre cuvinte, versuri, primăveri zâmbărețe și suflete delicate, cum ale voastre.

Alex, voi înlocui acolo, fiindcă ororile nu fac bine nimănui.

Dragoș, să ai un poem al grădinii bătut în perete este unic!

Vă mulțumesc, domnilor, mai ales pentru rezonare.


Ottilia Ardeleanu
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !