Comentariile membrilor:

 =  "doar aroma unei iubiri mălăiețe"
Alexandru Gheție
[17.Mar.10 18:14]
"vulcanicul suflu înghețat" - mi-a placut mult imaginea asta... Si finalul este deosebit: "Acum, mă simt ca un gust de sâmbure jonathan într-o zi de post. Așteptând pe o farfurie fără formă, călăul cu sclipiri de diamant îmi despică hainele, trupul, înfigându-și unicul dinte în amăruiul sufletului meu.
Din mine a rămas doar aroma unei iubiri mălăiețe." - am tinut sa-l redau aici pentru ca merita multa atentie. s-ar putea scrie o intreaga poezie pornind de aici. Textul este full of adjectives, prin ele se creeaza imagini placute, sensibile, figuri de stil inedite... Minusuri - poate tocmai implicarea asta puternica a creatorului, am mai spus-o. Oricum, e stilul tau si e unul bun :) Felicitari in special pentru final
numai bine,
alex

 =  Frumos
Liviu-Ioan Muresan
[17.Mar.10 18:50]
Remarc:"Acum, mă simt ca un gust de sâmbure jonathan într-o zi de post." O imagine inedită, o comparație reușită. Un text ce e trăit și transmis cu mare putere. Tot mai bine.
LIM.

 =  Domnilor,
Ottilia Ardeleanu
[17.Mar.10 21:14]
Alex, mulțumesc pentru cuvintele tale despre acest text. Nu știu dacă este atâta implicare, cât, mai degrabă, imaginație. Dar e bine că am un stil :)!

Liviu, mulțumesc pentru remarcă și încurajare. Pentru mine înseamnă mult dacă textul a reușit să transmită mesajul dorit.

Vă mulțumesc, din nou.

Ottilia Ardeleanu
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !