Comentariile membrilor:

 =  Da,
Liviu-Ioan Muresan
[08.Mar.10 22:26]
afirmarea femeii în ziua ce îi este dedicată, fără a se ascunde, lejeră în exprimare. Mi-a plăcut stilul și exprimarea, m-am regăsit în expresia "ia mea preferată", chiar dacă la mine nu e ie, chiar dacă la mine e amintire și melodie. Frumos, simplu, estetic.
LIM.

 =  Miruna Dima
Ottilia Ardeleanu
[08.Mar.10 23:48]
O poezie monolog, exprimare liberă și elegantă în același timp, așa cum îi stă bine unei femei.

Ottilia Ardeleanu

 =  re
Miruna Dima
[09.Mar.10 12:09]
LIM: Nu aș fi crezut că un bărbat se poate regăsi în cuvinte de ale mele, dar probabil uit, uneori, că întâi de toate suntem oameni, și apoi suntem bărbați și femei, mame, copii, iubiți... Mulțumesc de com.

Ottilia Ardeleanu: mi-ar plăcea ca monologul să devină un dialog, cât de mic, cu cel ce citește, cum s-a întâmplat acum.

 =  monolog versus dialog calin
rechesan gheorghe
[09.Mar.10 12:39]
Fără "durerea ascuțită spartă în paharele de tequila "( ooo, unde-s alcoolurile d'altădată,curgînd savuroase pe sub ponturile lui monsieur Guillame...)zicerea mi s-ar fi părut consecventă...evident și-n ciuda părerii mele este, și e bine echilibrată(cu excepția ce o zisei)Îmi place că-ți iubești cititorii în versuri, Miruna, în forma bine delimitată de comentariile adiacente!

 =  tequila
Miruna Dima
[12.Mar.10 12:34]
Nu prea știu de ce nu îți pare consecventă băutura ingerată cu tristețe, și asta e o parte din mine, la fel ca celelalte, cearcănele, greșelile...
Dialogul poate fi calin sau nu, am ales aici să fiu "blândă", dar sunt și ziceri când tonul e altul. Cu totul altul.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !