Comentariile membrilor:

 =  cojocul original nepurtat
ionela chiru
[24.Feb.10 13:51]
coane firică, dumneata excelezi în aforism :D

aș spune că ești un soi de kafka filosof rătăcit pe meleagurile agonice. să nu fie cu bănat analogia...dar așa te simt eu în calitate de cititor.

plus umorul ăsta discret și refuzul de a te plia după trendurile literaturii.

încerc să-ți spun că scriitura dumitale mi-e dragă.

 =  răspuns pozitivist către Ionela
Adrian Firica
[01.Mar.10 23:54]
Ionela,
ai dreptatea-n mână și mă bucură faptul că evidențiezi cu discreția ta crâncenă umorul...atât de crâncen și de discret parcat, fără știrea ta!

Te anunț, ca să știi de data asta: îți mut statuia!; îți mut statuia din piața publică; ți-o mut în casă, de nu o să te mai vezi tu de statuia ta din casă.

În ciuda tuturor obiecțiunilor personale, aștept reacții pozitiviste de tot soiul - pozitivismul a fost un curent filosofic din care n-am priceput mare lucru, în ciuda strădaniilor lor pozitiviste; când timpul o să fie la dispoziția ta să vii să-mi spui o imprecație impecabilă în genul pozitivismului.
Hm, abia aștept!

 =  n-au vrut
Anni- Lorei Mainka
[02.Mar.10 03:41]
stimate dl Firica
eu chiar am fost sa inchiriez o masina sa ma uit la ea - ca de sofat mi-era teama , era asa un fel de absolut turnat intr-un metal verde ca marea obosita, si nu mi-au dat-o.....ca cica nu , e pentru cei cu bani, pai da, le-am zis, bani dau si eu dar pe un timp personal.....asta e cu inchiratu, ori ai ori n-ai , asta hotaraste stapinirea!

ma intorc la vorbele firiciene in speranta trezirii de sub maldare strivitoare.....si iacata, functioneaza!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !