Comentariile membrilor:

 =  super
Raul Ionut Coldea
[17.Feb.10 22:12]
text foarte frumos, Il consider unul din cele mai frumoase ale dumneavoastra din c e am citit pana acum. Se simte un aer special al schimbarii speciale a poeziei.
Aici e vorba tocmai de schimbare. Dar este interesant ca discursul are dramatism in sensul bun ( sunt prezente concepte dramatice in ceea ce priveste schimbarea cadrului). fiecare lucru care se schimba este o alta intersectie de drumuri. Interesant cum totul se intampla foarte repede, totul este gand. Pentru ca ultima strofa sa fie o respiratie finala. Se vede in ultimul timp ca in acea zona insistati si ma bucur ca familia poate avea un impact atat de benefic in viata cuiva.
Poate ar trebui sa mai reflectati in ceea ce priveste titlul. mi se pare redundant.
In rest...ce sa mai zic. Felicitari! Mi-a placut.

Raul C.

 =  Da, Raul
Liviu-Ioan Muresan
[17.Feb.10 22:40]
Mulțumesc, voi modifica titlul.

 =  LIM
Ottilia Ardeleanu
[17.Feb.10 22:44]
Chiar dacă vrei să schimbi obiceiurile, să renunți la superstiții, să te folosești și de celelalte resurse pe care le-ai lăsat să “se odihnească” până acum, vei avea, în continuare, ritualul dimineții, un altul, dar, nicio schimbare nu va șterge convingerile, ceea ce este minunat.
Poetul acesta face din orice clipă a vieții un izvor de trăire, de dăruire, de farmec.
Adevărată terapie!

Ottilia Ardeleanu

 =  Ottilia
Liviu-Ioan Muresan
[18.Feb.10 17:18]
mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Așa este, întreaga viață e ca un ritual.
LIM.

 =  bravo!
Ana Gabriel
[19.Feb.10 19:48]
un text scris cu multa lejeritate si naturalete. schimbarile vin, parca, in mod firesc ( desi, uneori, sufletul omului se chinuie mult inainte de a adopta o schimbare).imi place cum este prezentata aceasta fuga din banal si cotidian. a... si, apropo, superstitile ( pentru mine) nu sunt decat o masca a fricii de lumea reala... ma bucur daca ai renuntat la ele...?! numai bine, gabi

 =  Anca,
Liviu-Ioan Muresan
[20.Feb.10 11:07]
mulțumesc. O interpretare originală.
LIM.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !