Comentariile membrilor:

 =  dl Filip
Goea Maria Daniela
[02.Nov.09 18:17]
Dle Filip, asta da surpriza! M-ati lasat fara replica! Ce pot spune, decat ca sunt onorata, atat de titulatura "artista condeiului", cat si de faptul ca epigrama mea a fost sursa de inspiratie pentru dvs. Este cea mai mare satisfactie pentru un creator. Sincere multumiri! Voi incerca sa ma revansez, propunandu-va pentru editor pe acest site ))). Inca o data, multumesc! Cu prietenie, Dana Goea

 =  don felipe
Filip Tănase
[10.Dec.18 14:27]
Danușa, te rog frumos ca bunic al tău ce sunt,și te iubesc mult de tot, ai grije de tine,și nu fă prostioare de care eu nici n-am nevoie, pentru că am satisfacții mai mari, prin revista Rebus unde scriu, care e publicată în Europa și Canada.
Las tinerilor din Agonia această singură posibilitate să se afirme, și cred că este corect așa pentru că este singura lor posibilitate.(Te rog să stai în banca ta) Nu vreau să se creadă că a fost inițiativa mea, ceeace nu este corect. Îmi oferi ceva de care nu am nevoie, nu-ți da cu stângul în dreptul.
Ți-am studiat fiecare vorbuliță din lucrările tale, ai sintagme, ținte, nuanțe dumnezeești de frumoase și care urmăresc traseul, ideile, etc.
Am observat cum mitochondriilor din mitologie le-ai dat colorit foarte frumos.
Dacă fac inventarul la toate, nu mai am loc în comentariu. Ești o fata foarte cultă și foarte stilată. Poți să-mi spui don Felipe, sau bunicule, e mai scurt.

 =  mitochondrii
Filip Tănase
[03.Nov.09 10:09]
fac o corectură mică, dar esențială: mitochondriile din biologie și medicină, nu din mitologie cum am scris greșit anterior(ele sunt microstructuri).

 =  re-dl Filip
Goea Maria Daniela
[03.Nov.09 15:29]
Dle Filip, nu va temeti. Acea asa-zisa propunere pentru functia de editor, era tot o gluma. Nu am nici o calitate, pentru a putea propune ceva (orice), ca atare nu as fi luata in seama (banuiesc) )). Va multumesc inca o data, din suflet, pentru frumoasele cuvinte pe care mi le adresati, sunt deosebit de onorata. Va doresc numai bine si multa inspiratie! Cu cele mai bune sentimente, Dana G.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !