Comentariile membrilor:

 =  Plăcut
Vali Slavu
[31.Oct.09 15:41]
Nelu, acesta e de departe cel mai bun text al tău de până acum. Când am început să-l citesc, mă întrebam oare în ce direcție “bați”. Ajungând la “așezați-vă liniștiți tovarăși”, mi-am zis : “Opa! Devine interesant. ”. Foarte bine ales pretextul, Halloween, sărbătoarea împrumutată, ca atâtea altele, "sărbătoarea cuvintelor căpiate", pentru a prezenta realitățile de pe “meleagurile mioritice”, offurile care, e adevărat, au mai răbufnit și în alte texte ale tale, dar parcă niciodată atât de reușit.
Un text reușit, metafore deosebite, în concluzie o lectură plăcută.
Și acum, ca să nu fie numai laude, să te și critic puțin. Știi ce nu-mi place? Faptul că acorzi prea puțin timp scrisului. La potențialul tău, dacă timpul ți-ar permite să valorifici talentul, ne-ai încânta mai des cu astfel de poeme.

 =  Halloween-ul românesc e o sărbătoare perpetuuă
ion burhan
[31.Oct.09 21:26]
Mulțumesc , Vali, de vizita la ,, sărbătoarea cuvintelor căpiate,,.Știu că timpul tău liber e la fel de comprimat ca și al meu și de aceea trecerea ta pe aici e cu atât mai prețioasă.

Dacă halloween-ul euro-american e proiecția spleen-ului unor puști răzgâiați, în schimb al nostru, mioritic, e reality 100% și promite zero plictis. Un coșmar,, de plăcere,,, care nu trece a doua zi, cu dinți adevărați și sânge care nu e bulion de tomate.

Căpcăunul român există, nu e un personaj mitologic. Halloween-ul românesc e o sărbătoare perpetuuă.

Cât despre timpul acordat scrisului, ai dreptate și o spun cu tristețe. Sper să am cândva acel timp.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !