Comentariile membrilor:

 =  :)
Liviu-Ioan Muresan
[26.Oct.09 13:16]
frumoasă poezia pentru copii. Cred că fetița mea abia așteaptă să o recite la grădiniță :) Aveți o mare pricepere în scrierile pentru copii.
LIM.

 =  LIM,
Vali Slavu
[26.Oct.09 15:35]
Mă bucur că fetiței tale i-a plăcut. Copiilor le sunt adresate poezioarele mele și e important să fie pe placul lor.
Onorată de vizită. :)

 =  Un text
Tudor Cristea
[26.Oct.09 22:45]
în stilul unui St. O. Iosif naiv. Așadar, un text epigonic. Deși, poate, e exagerată apropierea de Iosif. Aici e vorba de un epigonism fără modele...

 =  Delicioasa
Goea Maria Daniela
[27.Oct.09 12:14]
Poezia este delicioasa,mi-a placut f.mult.Fiecare strofa este lucrata cu grija,are umor,ritm,un fir epic credibil,suspans,ou final bun,nimic nu e fortat.Oamenii care cred ca a scrie literatura ptr.copii e usor,se insala.Sa incerce sa compuna o poezioara si apoi sa o citeasca unor copilasi.Se vor apuca imediat de literatura ptr. ... maturi!))Cu prietenie,Dana Goea

 =  un final
Goea Maria Daniela
[27.Oct.09 12:20]
"un final bun" Scuze!

 =  Una rece, una caldă
Vali Slavu
[27.Oct.09 15:06]
Intenționez să cuprind poeziile pentru copii într-un volum. Criteriul după care le selectez este felul în care ele sunt primite de fiica mea, elevii mei, și nu în ultimul rând de cititorii de pe site. De aceea încerc să țin seama de toate părerile, sfaturile care mi se dau.
Domnule Cristea, citind comentariul, mi-am zis că poate chiar e slabă poezia. Apoi m-am gândit mai bine și mi-am dat seama că e totul în regulă. E o poezie ușor de memorat de către copii, corect construită din punct de vedere al prozodiei, cu un mesaj clar, despre o bunicuță care nu are nimic de-a face cu cea a lui St. O. Iosif, care are un motan neascultător, motan care trage ponoasele neascultării, de aici aspectul hazliu și latura educativă. Și când spun asta știu ce spun: am citit la viața mea mii de poezii pentru copii, mi-au trecut prin mână cărți de poezii pentru copii, manuale alternative, reviste.
Dana, așa e, nu e ușor să scrii poezii pentru cei mici. Mulțumesc pentru aprecieri!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !