Comentariile membrilor:

 =  *
Dana Banu
[13.Oct.09 08:14]
felicitări celor de la Cri Gri
muzica bună este cu ei
și prietenii le vor fi aproape
ca întotdeauna

 =  felicitări și mult succes
Alberto M. Popesco
[13.Oct.09 08:44]
e bine că avem un membru de pe site care mai face și altceva (foarte bine) decât literatură.
încă o dată, felicitări!
amical

+ uff, revin cu steaua cea galbenă și subiectivă
Dana Banu
[13.Oct.09 13:02]
acum văd că am uitat steaua, semnul ăla pe care pot să-l așez pentru o mai bună vizibilitate a textelor care îmi rețin atenția

PS: hai totuși să fiu sinceră până la capăt
inițial mi-a fost jenă să trântesc aici o stea galbenă, asta pentru că prefer să îmi critic prietenii nu să îi laud(periez) excesiv
dar
e un eveniment care merită evidențiat, părerea mea,
oamenii ăștia chiar știu să cânte
Ștefan Mardale e unul dintre noi, când spun "noi" mă gândesc la comunitatea agonia
dincolo de faptul că sunt unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Mardale sunt și un atent cititor al textelor lui și ascultător al muzichiei celor de la Cri Gri(nu sunt neapărat un fan dar le sunt aproape)
cred cu toată subiectivitatea de care sunt în stare că evenimentul merită întreaga noastră atenție
să ne bucurăm pentru reușita celor de la Cri Gri, zic eu,
merită

prietene Mardale, primește încă o dată prietenia și respectul meu
să nu te lași
cântă
are cine să te asculte


+ .
emilian valeriu pal
[13.Oct.09 13:23]
Intr-adevar este remarcabil si probabil un eveniment unic in viata unui artist sa cinte in deschiderea unei formatii legenda. Cu atit mai mult cu cit un membru al acestei comunitati ajunge atit de departe. Fara a epata si fara a face compromisuri artistice. Cred si eu ca acest eveniment merita remarcat, chiar daca exista si o doza de subiectivism. Felicitari Stefan si sper sa na-i emotii.

+ Felicitări!
Liviu Nanu
[13.Oct.09 19:41]
Felicitări pentru Nea Fane și trupa lui!

 =  Stefan...cel mare...."Batranul Mon Etienne"
Cătălin Găian -Konig
[14.Oct.09 20:05]
"Ton copain" .... O mai mare bucuria nu puteam sa am astazi 14 oct.de Sf Parascheva decat aceasta :).Am citit scris de catre draga de "nia" negru pe aproape alb "Batranul Mon Etienne" si trupa sa "Cri Gri", copilul pe care l-a creeat in 1996 si crescut timp de 13 ani, vor concerta in deschiderea superbilor "barboshi" B) de la ZZTop.Doamne ajuta!A venit soarele pe strada "Cri Gri" Se vor trezi, cum de fapt s-a si intamplat, cohorta de natarai in ale muzicii, sau prietenii doar cu numele, sa-si aduca aminte de Stefan Mardale muzicianul si poetul, si poate va fi prea tarziu. Nu stiu cati cunosc faptul ca melodiile "Cri Gri"-ului sunt majoritatea pe versurile lui Stefan, fapt care ar trebui sa il ridice oarecum, in comunitatea noastra "poezeasca", dar ...sunt prea bucuros, incat de suparare sa spun "neshte lucruri". Nu spun decat atat. Sa ne traiesti "Cri Gri", sa ne traiesti Stefan, si sa ii ierti pe totzi, pe mine langa ei, daca nu am fost tot timpul langa tine atunci cand aveai nevoie! Noi, stim ca ve-ti fi cei mai buni, tu vei fi" The best", si ii vei electriza pe toti. Va tin pumnii stransi!

 =  !
mardale stefan
[16.Oct.09 16:08]
Multumesc pentru articol, stelute si felicitari!
Sunt bucuros ca " ZZ Top va canta in inchiderea concertului Cri Gri" asa cum spunea Lucian Boariu. Sunt foarte fericit ca am fost alesi fara ca noi sa facem vreun demers in acest sens. Ce si cat bine o fi in Romania daca un gest de normalitate te face foarte fericit.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !