Comentariile membrilor:

 =  Mai vrem amănunte!
Laurentiu Ghita
[06.Oct.09 09:20]
Top personal: 1,3,4.
Ar fi intreresant să vedem epigramele premiate. Bun, se editează placheta, dar ar exista și o variantă electronică?

 =  Foarte bune
Gârda Petru Ioan
[06.Oct.09 10:50]
Felicitari!
Daca tot se poarta clasamentil personal: 1,6 (am mers pe aceeasi idee, dar nu stiu daca o sa le postez, caci am fost ma putin inspirat),2,4,5,3.

 =  Felicitări!
Vali Slavu
[06.Oct.09 13:04]
pentru epigrame! Mi-au plăcut mult. Mai ales primele două. Dacă am înțeles bine, premiile au trecut pe lângă agoniști. Păcat...

 =  La nivelul de sus
Dan Norea
[06.Oct.09 14:02]
Mi se pare un grupaj omogen la nivelul de sus. Mi-au plăcut mai mult la tema 1 - prima, la tema doi - prima, la tema 3 - ambele.
Felicitări!

Vali, n-ai înțeles bine. Diviza este unul din cei mai vechi agoniști, alături de Sorin Olariu. Dacă epigrama este cum este pe agonia, lor li se datorează în primul rând.


 =  dracul din epigramă
Ion Diviza
[06.Oct.09 14:21]
Și mie mi-au plăcut cel mai mult epigramele la tema 3 și prima din grupaj. Și, de acord cu Dan Norea, grupajul este omogen și de ținută.
Văd că într-un anumit moment am dat amândoi de... Dracul, numai că la mine nu e cu majusculă. De asemenea, amândoi ne-am luat de P.S.D. si P.D.L. - de cine mai era sa ne luăm! Atât doar că noi, la Chisinău, mai avem și alte partide cu draci... :)

 =  Grupaj omogen, dar..
ioan toderascu
[06.Oct.09 14:57]
...nu de premiu, din păcate. Nu ai fost prea inspirat de data asta, Cornele. A cincea mi-a plăcut cel mai mult, are poantă, dar versul al doilea cred că ar trebui reformulat. În rest, nu aș putea să mai remarc vreuna în mod deosebit. Sper s-o pot face la următoarele concursuri. Eu îți doresc multă inspirație!

P.S. Nici eu nu am stat prea bine cu inspirația de data asta... Poate doar la tema "Epitaful tranziției". Așa cred eu...
Mâine le voi posta și eu, acum fiind prea mare aglomerație...

Să auzim de bine!

 =  Aveți dreptate, toți.
Rodean Stefan-Cornel
[06.Oct.09 15:29]
Laurențiu,
Câștigătorii au fost ținuți "la secret" până sâmbătă, pe la amiază, adică după recitalul de epigramă, la sfârșitul festivităților. Apoi am mers la masă și nu prea am mai avut timp să vorbesc cu organizatorul, deoarece, nu după mult timp acesta a plecat cu un grup de invitați altundeva. Eu, de abia am putut să încropesc lista cu cei premiați, ajutat de Nelu Vasile. Această listă am scris-o în comentariul la grupajul lui Dan Norea. Deci, mai multe amanunte nu am. Poate cel care a postat anunțul de concurs le obține, în mod oficial...
Dane,
Și la mine, ordinea preferințelor este cea indicată de tine.
Ioan Toderașcu,
Ai perfectă dreptate. Condițiile concursului au fost dificile (3 teme, rimele doar încrucișate, versurile doar cu o anumită măsură, aglomerare de diferite alte concursuri...) așa că, eu sunt mulțumit că am reușit să construiesc 6 epigrame, toate strict la tema dată, cu prozodia corectă și cu un pic de poantă. Recunosc, însă că nu sunt de evidențiat în mod deosebit, ai fost corect în apreciere.
Vali, Ion Diviza, Nelu Gârda, onorat de trecere și de comentarii.
Mulțumesc tuturor,
Cornel
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !