Comentariile membrilor:

 =  Felicitări!
Vali Slavu
[04.Sep.09 19:53]
Am ascultat înregistrarea cu mare atenție, chiar cu emoție. Cu emoție, pentru că nu toată ziua ai ocazia să asculți poezii și epigrame lecturate de autori.
Sorin, e bine că ai amintit că epigrama e greșit considerată Cenușăreasa literaturii. Așa cum amintea domnul Orășanu, nu se poate scrie epigramă cum ți se năzare, și rigorile epigramei nu fac accesibil acest gen tuturor.
Te felicit, Sorine, că ai amintit de profesoara de limba română care ți-a insuflat dragostea față de scris. E bine să nu îi uităm pe cei care și-au pus amprenta într-un fel în formarea noastră.
Lăudabilă inițiativa domnului Orășanu de a edita o revistă pe teme culturale („Conexiuni”), cu scopul de a crea o punte de legătură între românii de pretutindeni. Acel „pseudodicționar geto-dacic” este postat cumva și pe Agonia?
Despre cât de mult se citește acum în România și ce anume se citește, problema e discutabilă. Mi se pare firesc să nu fie cumpărată (în America) o carte scrisă prost. În România, înainte de Revoluție, cărțile proaste se vindeau la pachet, se condiționa cumpărarea unei cărți valoroase de cumpărarea a două-trei proaste. Până nu demult, cărțile proaste li se băgau pe gât elevilor la premiere. Deci, noi românii suntem inventivi, reușim să vindem orice.

Cartea «Um zâmbet de peste ocean» sunt sigură, având în vedere autorii, că este la înălțime. Vă felicit pentru acest proiect! Sper să recidivați!


 =  Vreau să te pipăi
Gârda Petru Ioan
[04.Sep.09 21:05]
Stai liniștită, Vali, nu pe tine (deși...), mă refer la carte. I-am ascultat cu bucurie și încântare pe cei doi invitați în emisiunea din 2008, când a apărut și cartea. Am înțeles că, între timp, Orășanu a revenit în țară.
Ca să n-o lungesc prea mult, mi-aș dori cartea și aș cumpăra-o imediat (nu contează prețul), dacă vreunul dintre autori mai dispune de vreun exemplar de care se poate dispensa.
Mulțumesc anticipat.

 =  OK
Gârda Petru Ioan
[04.Sep.09 21:34]
Am văzut, http://www.lumeacartii.ro/index.php?option=com_catalog&aid=&cid=&did=&eid=&pid=2894&prevtask=produse&sid=&task=produs&Itemid=,
O comand.

 =  Și eu
Vali Slavu
[04.Sep.09 22:08]
Mulțumesc pentru informație, Nelu! O voi comanda, negreșit.

 =  Un zâmbet de peste ocean
Vali Slavu
[12.Sep.09 10:39]
Mi-a sosit cartea, de câteva zile. Epigrame și poezii de o calitate deosebită, cum era de așteptat, având în vedere autorii.
Mă bucur să am în bibliotecă o asemenea carte.
Felicitări!

 =  N-o mai au!
Gârda Petru Ioan
[16.Sep.09 16:12]
Mie mi-au raspuns ca nu mai e disponibila. Am amanat putin atunci si... iata!
Poate au autorii mai multe. Numai sa nu inceapa sa supraliciteze. 20 plus taxele postale, atat!. Rotunjesc la 30 daca mi-o dau cu un autograf magulitor. :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !