Comentariile membrilor:

 =  Oare asa sa fie?
Constantin Colonescu
[16.Aug.09 09:30]
Nu stiu cine ce a zis, dar eu vorba asta o stiam asa: "Ori de te-nsori, ori de NU te-nsori, tot vei regreta". Asa imi pare a avea mai mult sens. Facand abstractie de faptul ca pari a fi vrut sa spui altceva decat reiese din epigrama, a versifica o vorba veche nu cred ca e suficient pentru o epigrama acceptabila.

 =  Mulțumesc, dle Colonescu
George Budoi
[16.Aug.09 11:52]
Mulțumesc pentru observație. Tot umblând pe text, am pierdut negația. Am facut corecția necesară.

 =  Câteva sfaturi
Vali Slavu
[16.Aug.09 21:22]
Una din calitățile epigramei este că spune multe în cuvinte puține. Sfatul meu ar fi să renunți la variante și la explicații suplimentare. Pentru cei care nu au auzit de Hecate, de exemplu, există opțiunea "sărci pe Goagăl". :)
Atenție mare și la titlu, important și acesta în epigramă. În cazul de față, titlul este al treilea vers. Citind multe epigrame de pe site, vei afla multe din "secretele" epigramei. Inclusiv cum stă treaba cu poanta.
Succes!

 =  Pana nu...
George Budoi
[16.Aug.09 23:22]
Mulțumesc, Vali.
Pana nu termin de studiat cele 10 "lessons" ale dlui Rodean, nu mai scriu un rand. Numai cu cele 4 clase ale mele nu mai merge.

PS: Am citit azi o buna parte dintre creatiile tale. Ai talent, nu gluma, si multa minte. Am admirat si generozitatea maestrilor.
Felicitari si succes!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !