Comentariile membrilor:

 =  Părerea mea
Vali Slavu
[16.Jun.09 16:37]
Cred că prima variantă e mai bună.
Eu am acordat acestei epigrame (așa, în nepriceperea mea) nota 7,50. Cred că dacă primele versuri erau șlefuite puțin, poanta ar fi venit să completeze un mesaj clar. Așa însă, nu știu... Vorbele grele le ținuse până atunci stocate în burtă? Eu asta am priceput.
Mi-am spus părerea prietenește, în niciun caz pentru a deștepta pe cineva (asta apropo de "Aștept părerile d-voastră, poate mă mai puteți deștepta!". Eu încă sunt în faza în care mă străduiesc să mă deștept pe mine. :)

 =  Ai ales bine
Dan Norea
[16.Jun.09 18:17]
După criteriul poantă-surpriză, prima e mai bună.
După criteriul construcție-logică, a doua e mai bună.
După toate criteriile (inclusiv prozodia), a treia e cea mai slabă.
Cum poanta e criteriul avut în vedere de majoritatea epigramiștilor, cred că ai ales bine.


 =  Vali, mi-a plăcut părerea ta
milos petru
[17.Jun.09 19:00]
Da ai apreciat ca mine, prima cred și eu că-i cea mai bună. Asta înseamnă că mai am de muncit să-i ajung pe cei din față în clasament.
Cât privește "vorbele grele " scoase din burtă, am vrut să spun că nu-și folosește capul, mai mult m-o tocat până m-a făcut turtă(am mai ajutat-o și eu că am mai și băut) și eram sigur că măselele i-au ieșit din burtă că după nu m-a mai mușcat! Nota o accept cu plăcere, se pare că eu sunt mai sever ca tine.
Oricum mai mai deșteptat iar tu ești pe drumul cel bun.
mitru

 =  Dan Norea-corect
milos petru
[18.Jun.09 11:42]
Dane, mă bucur că te-ai oprit la mine, mă așteptam să primesc sfaturi și de la alți adversari clasați în față dar se pare că se tem să nu mă "deștepte"!
La fel ca și Vali , ca și mine, consideri prima mai bună.
Sincer m-am așteptat de la câțiva "profesioniști" să-mi acorde alte note față de prima etapă. Se pare că unii notează numele nu epigrama. Interesant sistemul unui profesor adevărat C. Colonescu, am învățat ceva. Eu le citeam de trei ori, de fiecare dată dădeam câte o notă și făceam o medie. Dacă la a treia citire mai zâmbeam epigrama o socoteam tare bună. Constat că nu sunt compatibil cu câțiva dintre adversari, dar același lucu se întâmplă chiar și între ei. Sunt unii care scriu bine și nu apreciază la fel.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !