Comentariile membrilor:

 =  mdeah ,,,si o rugaminte !
anghel emil
[08.Aug.05 12:36]
una la mana ...place....a doua la mana pentru mine moartea e pasul cel mare ...unde pot fi tot in toate; viata e o anticamera, moartea doar o usa, iar dincolo de usa ... poate fi fericirea... ...dar "Dama de verde" tot prea verde imi pare... astept un comentariu din partea ta la "cuvintele" mele ..caci poezii nu le pot zice.

 =  nu poti spune mortii nu
Mușat Dana
[08.Aug.05 13:26]
Nu poti spune Mortii nu; poate doar sa te agati cu dintii de ideea asta si sa te crezi nemuritor.Oricum, fara moarte, nu gasesti linistea necesara fiecarui individ. Si, pana la urma, tre sa fie o ordine in lumea asta, nu?
Si..ce nu am inteles eu....de ce trebuie sa mori si tu daca el moare?? Tu, desi suferi, traiesti, esti datoare vietii sa uiti si sa fii fericita. E greu sa faci asta, stiu, dar asa e corect fata de legile nescrise a sufletelor.
"M-ai aruncat în prăpastie
Spânzurându-mi iubirea.
Măcar ai împins moartea pe scări..."-frumos aici.
ai cateva nonsensuri, dar poezia se digera bine.
drag, dana

 =  Multumesc, Dana!
Schipor Elena Stefania
[02.Oct.05 19:06]
Presupusul "fara tine nu pot exista" e ceva de moment...din disperare. Asa cum ai spus si tu...este o ordine in lume, pe care esti nevoit s-o respecti... Cred ca, la un moment dat, fiecare om se simte nemuritor. Iubirea iti da aripi. Pierzi o iubire, dar gasesti alta". De-aceea am spus "NU!" mortii. Nu renunt usor. Multumesc. Te mai astept...
Cu drag, Elena Stefania.

 =  Slab
cătălina vieru
[02.Oct.05 19:06]
Si eu tot de doi ani astept vindecarea unor rani, dar asta nu ma face sa vad poezie acolo unde nu e, si anume in textul de deasupra. Pe langa faptul ca ai cateva greseli:"fumnul", "inneaca"(un singur 'n'), textul nu are nici o valoare artistica. Singurele versuri reusite sunt: "Mi s-au prăfuit durerile.","Măcar ai împins moartea pe scări". Incearca in primul rand sa renunti la cliseele poetice gen: fum, aripi, praf,lumanari, umbra, etc. Apoi, mai multa atentie la epitetele pe care le acorzi:lumanarea proasta. O lumanare nu poate fi proasta nici daca o personifici in cea mai indrazneata poezie. Si, nu in ultimul rand, mai scoate din semnele de punctuatie. Incatuseaza poezia, fiindca un vers este perceput oricum ca intreg, dar daca ii mai pui la sfarsit si punct sau trei(!) puncte, cere dupa el o pauza destul de lunga. Si asta face ca cititorul sa se poticneasca in poezie, riscand sa isi franga picioarele si sa nu mai treaca pe aici. Sa vedem pe mai departe.

 =  rugaminte
nichita victoria
[02.Oct.05 19:05]
maxim 5 texte pe zi ai voie sa postezi. ti-am mai lasat un comentariu despre asta.
te rog sa nu fortezi repostarea textului.
multumesc

 =  revin
nichita victoria
[02.Oct.05 19:05]
maine ti le voi scoate de la pagina autor
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !