Comentariile membrilor:

 =  neîndurare
Dora Violet
[02.Aug.05 19:47]
Între credință și neîndurare, în templul alb aal rugăciunii, nedreptatea ontică picură în ceară fierbinte. Tăierea capului, ca o ieșire din viață "fără noimă". Suflet saturnian, melancolie, sprijină-n plumb tavanul sufletului.
Poem dens. Aș putea scrie rânduri în neștire, plecând de la fiecare vers. Aș rămâne apoi îmbrăcată în alb. Mireasă a vieții sau morții. Sâmbăta are atâta însemnătate pe pragul ființării nefiinde.

Frumos poem, într-o durere neîndurătoare.

Drag, D

 =  Ela Violet,
carmen mihaela visalon
[02.Aug.05 21:05]
Te rog sa primesti un buchet mare de trandafiri albi, fara sa ma intrebi de ce albi si de ce trandafiri.
Cu drag,c.

 =  Carmen
Dora Violet
[02.Aug.05 21:13]
Nu întreb. Știu de ce trandafiri și mai ales știu de ce albi. Mă bucură că simți. Îi voi primi cu drag. Oricum va fi și oricând. Mulțumesc.

D, D

 =  Poezie ca o bautura tare.
Nan Florian
[04.Aug.05 19:14]
Poezie ca o bautura tare. Ceaiul verde este cunoscut ca fiind mai tare decat cafeaua. Explicabil de ce are 5 versuri, de ce este atat de condensata. Iar sambata ... sambata e a mortilor, necesara inaltarea sufleteasca, o moarte simbol, fara noima fiind "capul răsturnat pe fața de masă" fara adevarurile pe care sfantul le rostea cu tarie, fara teama, frumos a spus Dora ca o iesire din viata - intrand in tacere, stare nefireasca pentru Ioan. Multumesc pentru cescuta asta cu ceai. Cu varul este un oarece, parca se tratau frunzulitele de ceai, dar nu mai tin minte de ce. Neutraliza taninul din ceai? Nu, nu stiu. Cumplita confuzie. Cu multa simpatie,

 =  alb....scris pe verde
Lory Cristea
[04.Aug.05 21:41]
Albul, albul e in poezia ta in mijlocul,verdelui, curatul in mijlocul viului...asa am vazut
cu drag - Lory

 =  Ela, Lory, Pasadia,
carmen mihaela visalon
[04.Aug.05 22:19]
Uf, ce bine este sa scapi de critica cu pretul unui ceai.
De ce verde? De unde verde? De ce nu verde? Pentru culoare, si pentru ca nu degeaba am cules tot varul din camera, adaug la ceai si o prajitura VIOLET. Este delicioasa. Se face din pui de patlagele vinete, nu mai mari de un 3-4 cm, care se tin in var 12 ore, dupa care se prajesc in ulei incins. Eu nu stiu sa fac prajituri, dar am sa ma rog sa se intample o minune si sa vi le aduca mosul sub brad. Multumesc,c.

 =  Lory, cred ca m-ai vindecat de-o cucuvea
carmen mihaela visalon
[04.Aug.05 22:43]
Lory,
Ce mult, mi-ar placea, sa ai tu dreptate. Istoria este lunga si trista.:) A fost o data, o fata imbracata in mov , exilata intr-un oras de 10.000 de locuitori. Prima sambata fara noima. Un drum. O palarie cu pana. Un grup de barbati tineri, care au inceput sa rada. "Uite-o si pe asta, ce clop poarta!".HA! HA! HA! O palarie cu pana smulsa... O petrecere de bun venit, in inchisoare, cu slanina picurata pe paine... O amintire de care trebuia sa scap. Poate mi-a trimis, din Piramida Nordului, zeul dac, un semn, prin ochiul tau frumos si tanar si voi gasi o noua pana de felicitare pe care sa mi-o agat la palarie.:))).

 =  Alb cu premeditare...
cosmin amza
[05.Aug.05 22:19]
De ce-am orbit citindu-ți poezia?

 =  Cosmin Amza,
carmen mihaela visalon
[05.Aug.05 23:28]
Cosmin, m-am uitat atent la tine
N-am inteles daca razi sau plagi la mine:)))

P.S.: si reciproca e adevarta, dar eu, mai intai, am orbit, dupa care m-am frecat la ochi, si ti-am citit cu mare, adica mare, admiratie o mare parte din poezii, desi sunt cu rima:))).Daca tu iti scrii poeziile, doar cu muza si taxtatura ta, atunci Felicitari& Felicitari!
Onorata de asa o vizita,

 =  Poate nu am fost explicit: îmi place.
cosmin amza
[06.Aug.05 08:51]
Dacă ceva mă orbește atunci trebuie să fie Poezie. Pură. Este ceea ce am pățit, citindu-te. În concluzie: între a plânge și a râde există punctul de echilibru a place.

 =  ANUB (invers :))) )
Loredana
[02.Oct.05 19:06]
Un altfel de poezie, o altfel de creatie, niste versuri care stau cu susul in jos, dar stau la inaltime.Frumos.Mi-a placut.
cu drag, Lore

 =  alb
Geta Adam
[24.Feb.06 19:45]
mai devreme putin vedeam o padure. si o casa mare alba in mijloc. apoi am inceput sa te rasfoiesc, fată! Ce semne ma trimit spre camera asta alba in care totul este rasturnat? Doar templul pare a fi la locul lui. Si varul scrasnind intre dinti.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !