Comentariile membrilor:

 =  si eu, p'aici
Andrei Pavel
[18.Jul.05 10:16]
joi seara va fi si un concurs de poezii asa ca precum a zis si Paul.. sa aveti la voi textele proprii (cel putin 3). Premiul va consta intr-un volum de poezii cu semnatura autorului pentru castigator.
in ce priveste baietii de la excelsior.. pot sa arunce o privire pe cele cateva texte pe care le am, eventual si pe pagina cu texte in engleza.
si ca sa nu uit... joia viitoare incepand cu orele 20:00 va avea loc o mica piesa de teatru in versuri ( care nu va dura asa mult :P)pusa in scena si interpretata de mine... va fi recuzita... ce mai.. tot ce ii trebuie ca sa iasa bine. de fapt.. ar lipsi ceva... da... VOI. sper sa fiti acolo pentru ca o sa am nevoie de parerea voastra. cateva detalii... vor fi 3 acte.... va dura mai potin de jumatate de ora.... iar restul il aflati acolo... si ca sa nu fie neintelegeri... ziua va vi cea de 28 iulie adica joia viitoare.
Cu zbuciumatul sau gand,
Sfinx

 =  o sugestie
maria balan
[19.Jul.05 11:38]
la sugestia Eliei Ghinescu ma incumet sa fac o oferta de text pentru trupa Excelsior: poezia "nedeslusite" (subtitlu "ai pentru mine un nume?") din pagina mea de autor. va multumesc.

 =  linkuri
Paul Bogdan
[20.Jul.05 14:12]
Deoarece cei din excelsior nu sunt membri ai site-ului va rog sa trimiteti in comentarii nu numai titlul poemelor, ci si linkul catre acestea. Multumesc!

 =  link
maria balan
[20.Jul.05 15:22]
aici poate fi accesata pagina mea: http://www.poezie.ro/index.php/author/0010850/index.html

 =  Cântarea de astăzi
Paul Bogdan
[21.Jul.05 11:32]
Între timp am fost anunțat că trupa "Excelsior" va fi prezentă pe scenă... întreagă. "Cântarea" de astă seară va fi în PREMIERÃ!!!

Vă așteptăm!


 =  sfat pentru...
Andrei Pavel
[21.Jul.05 12:42]
au intrat 240 de oameni si aproape nimeni nu zice nimic. eu zic celor ce vor sa isi "expuna" textele" sa recomande linkuri ce contin versuri imperecheate... iar incrucisate doar daca sunt scrise in versuri de 10-12 masuri.
bafta si ne vedem diseara.. care veti fi

Sfinx

 =  Excentric sau Excelsior?
Dinis Adrian
[21.Jul.05 16:49]
N-as vrea sa fiu carcotas, dar trupa asta cum se numeste pana la urma. Eu zic ca Excelsior dupa toate comentariile, dar in subtitlu de ce scrie ,,Trupa Excentric caută textier". Astept si eu un raspuns sau o corectura. De ce e subtitlul asa? Cu deosebita stima si respect, night_isind

 =  trupa se numeste EXCENTRIC
Stefan
[21.Jul.05 17:32]
Trupa se numeste EXCENTRIC. A fost o greseala cu Excelsior care ulterior s-a rectificat.Deci trupa se numeste EXCENTRIC.Asteptam in continuare textele voastre pentru a avea de unde sa alegem pentru melodiile noastre vitoare.

Va asteptam pe toti in seara asta.
TRUPA EXCENTRIC
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !