Comentariile membrilor:

 =  părere
Liviu Nanu
[16.Jun.05 12:03]
Felicitări! Cred că ar trebui să fie un spațiu special destinat cronicilor de carte și notelor de lectură. Ca să poată omul găsi mai repede ce-l interesează.

 =  Pasiunea cuvintelor
Nicole Pottier
[17.Jun.05 15:07]
Felicitari din toata inima si din partea mea! Articolul semnat din Gheorghe Grigurcu este de prima calitate si ma bucur foarte mult pentru o autoare serioasa si cu mare talent.

 =  ce ma bucur!
Anni- Lorei Mainka
[17.Jun.05 18:12]
FELICITARI....si evident ca ma bucur, ca astfel mai ajung si aici departe de sfera limbii mele materne -----raze si semne ale aparitiilor de carte, de cine ce scrie si mai ales CUM SCRIE...BRAVO si sper sa va citesc si recitesc....anni-lorei m.

 =  o surpriza si o mare bucurie
Sandra Hanna Segal
[19.Jun.05 09:21]
felicitari, Angela, ramai una dintre cele mai inspirate scriitoare pe care am avut placerea sa le citesc de cand cutreier pe Agonia... aproape fiecare rand de-al tau e o surpriza si o mare bucurie

 =  La Rusalii, bucurie, ingrijorare, cuvinte noi si viata...
angela furtuna
[19.Jun.05 13:37]
Fiecare noua carte buna ne poate aduce bucuria unui eventual succes de public si/sau succes de critica. Dar si ingrijorarea privind urmatoarea carte. "Oare voi fi in stare sa scriu o alta la fel de buna?"..."Oare imaginarul imi va fi din nou deschis generos, ca un etern pintec matern?"...Pentru ca orice scriitor se confrunta, in singuratatea sa sacrificiala, cu aceste intrebari si dileme, aduc aici din nou un elogiu fiintei care creeaza, fiintei care poate sa aleaga singuratatea cuvintelor, pentru a restarta nivelul zero al genezelor, atasate mereu de un Ego primordial, divin. Oare cine am fi, daca nu am fi intotdeauna doar o stare expresiva a unui nivel de constiinta ce ne transcende? Si, mai ales, oare cine nu am fi?
Multumesc pentru momentele de prietenie si sinceritate, pentru felicitarile de mai sus. Adaug, deci, Bucuriei, urmatoarea ingrijorare, urmatoarea carte, urmatoarea viata...

Cu drag,
Angela Furtuna,

la Rusalii
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !