Comentariile membrilor:

 =  ...
Dana Stanescu
[14.Jun.05 11:24]
de mult am in minte sa scriu si eu un tablou. mi-a placut mult textul tau si tabloul care de fapt isi depaseste limitele. finalul cerc il aveam si eu in minte.
de recitit

 =  a canta o poezie...
Emil Carageorge
[02.Oct.05 19:06]
magulitoare simpla ta prezenta pe textul meu. intr-adevar, a scrie un tablou nu este la fel de simplu ca a picta o statuie sau a canta o poezie. nu stiu cat de mult m-am priceput, sper ca tu o vei face mai bine. inca ceva: cred ca e bine sa scrii despre ceva real, cum am facut si eu. Asa cum am mai zis, arta scrisului este singura de care cred ca m-as putea apropia vreodata, macar si cu un singur pas.

 =  .
ioana barac grigore
[17.Jun.05 00:56]
mil, ma intriga pagina ta, trebuie sa recunosc. este aici un amestec de stiluri mai ceva ca in baby-lonia. Poezia (unica, parca) imi aduce aminte de stilul unui ex-membru al sitului, talentat dar ignorat o perioada, Elai. proza, insa, este aproape cu certitudine scrisa ori in perioade diferite ale vietii tale, ori in mooduri radical diferite, ori vrei sa incerci mai multe abordari, ori esti intr-o criza de identitate. Este interesant acest melanj cu demoni, copaci sub forma de inima (sa fim seriosi...:)), palarii care iti reteaza creierul si personaje olimpice care vor sa joace in filme, ca dubluri sau in roluri principale.

Interesant.
am dat de tine si pe alte situri literare. Se vede treaba ca esti un (inca) scriitor amator cu intensa activitate artistica de cifra 24.

Tot inainte!
te voi urmari cu interes, domunle carageorge. am sesizat ca va place si Alfred (pe el nu il pot scrie cu litera mica, pentru ca eu nu il plac, dar il iubesc de-a binelea; pacat ca a murit...). Cine ar mai putea face asa Pasari ca el, nu stiu... cred ca nimeni. sau nu el a facut Pasarile...?! cred ca fac o confuzie...

Pe foarte curand
cu Pasarile

 =  pasarile
Emil Carageorge
[18.Jun.05 14:15]
nu te inseli, Hitchcock este cel cu pasarelele. Interesul tau pentru (inca) amatorismul meu intr-ale scrierii nu poate fi decat magulitor. pasarelele mele din aceasta pagina te-au facut sa-ti dai seama foarte bine ca sint scrise in diferite perioade ale vietii. Intr-adevar, acest "melanj" este o cautare a identitatii mele literare, cateva sa le zicem incercari influentate de diferite lecturi din cele mai variate, in drumul poate fara capat al gasirii unui stil propriu. Daca "stolul" meu merita o cat de mica atentie, sper sa imi mai faci onoarea trecerii tale pe aceasta pagina.

 =  să (ne) împânzim - adicî să ne pictăm...
iulian cimpoeșu
[18.Jun.05 21:53]
Descompus, dezinfectat, dezinsectizat, deratizat, intrat în laborator (nr… din….), conservat preventiv (cf. fișei de sănătate nr…. din…), conservat (diagnostic: atac biofilologic acut, lipsă passe-par-tout, suport pictural ultrafragilizat; rezolvare – în curândul apropiat, dacă merită…), restaurat preventiv (curățat suport pene gâscă, cf. n.c., vizualizat temă des-compusă lipsă), (ne)restaurat Portret de artistă cu copac și demoni .
Ai călcat (chiar) pe tărâmul meu, dorindu-te mâzgălitor de pânze.
O, tempora!!! Vous avez spus: „inca ceva: cred ca e bine sa scrii despre ceva real, cum am facut si eu. Asa cum am mai zis, arta scrisului este singura de care cred ca m-as putea apropia vreodata, macar si cu un singur pas”.
Sigur, de arta scrisului te poți apropia și cu… gândul. Când faci, chipurile, o „cronică plastică”, te mai întrebi și cu ce se lovesc nuanțele-culorile-cuvintele, nu apari din postura unui mi(ch)șel-angelo.
HA, arta scrisului, de care (cam) crezi că te-ai apropiat, refuză (pardon!) să-ți călătorească (sic de cacofonie, e nimerită) cacofoniile – încă ceva…
Te asigur că am fost/sunt f. blând în acest comentariu la o presupusă cronică plastică în care o presupusă pictoriță își baleiază șezutul în astă pânză.

p.s. „pasarelele mele din aceasta pagina te-au facut sa-ti dai seama foarte bine ca sint scrise in diferite perioade ale vietii”

ai (și, chiar) multe păsărele, prea multe pt o singură pagină.
Aaaa și ai reușit să scrii (!!!) acest(e) text(e), în mai multe perioade ale vieții…….

Congratulation,


ai câștigat... ce-o să zică... G. Oprea, Valentin Ciucă etc...

 =  un om si opera lui
Emil Carageorge
[20.Jun.05 12:51]
atunci cand vii pe pagina unuia doar pentru a te razbuna pentru ca ti-a facut onoarea de a posta un comentariu subiectiv (la urma urmei pentru asta ti-ai pus opera pe agonia, nu?) se cheama ca nu prea ai nimic in comun cu nici o arta. eu tin neaparat sa-ti multumesc pentru vizita ta pe incercarea mea si sa te invit sa revii cu niste critici dure care au macar tangente cu textul meu, caci mi-ar fi de mare folos in a-mi descoperi minusurile. Acum sper ca ai remarcat diferentele dintre noi.




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !